Nail art

Tropical fish mani

Deze ronde van When Colours Collide had het thema “Bright”, heldere kleuren dus. Je mocht zwart en wit als accentkleuren gebruiken. Opnieuw ging ik voor vakantie inspiratie en maakte een tropisch koraalrif – soort van 😅. Ooit, voordat er kinderen kwamen, zijn Man en ik op duikvakantie geweest in het Caraïbisch gebied. Mooie herinneringen die best een keer op de nagels mogen worden geschilderd!

This round of When Colours Collide was with the theme “Bright colours”. A little bit of black or white was allowed for accents. Again I chose holidays as my inspiration and made a tropical reef – or something resembling 😅. Once before we became parents, Husband and I want on a diving holiday in the Caribbean. Good memories that deserve to be painted on my nails!

Tropical fish mani in bright neon colours
Tropical fish mani in bright neon colours

Als basis deed ik Maniology stempellak in Rose Garden op mijn duim en pink en Wikkid polish Dodge’em op mijn wijs-, middel-, en ringvingernagels. Op de blauwe nagels stempelde ik vissen silhouetten en wat waterplanten en koraal.

As base I used Maniology stamping polish Rose Garden on my thumb and little finger. And I used Wikkid polish Dodge’em on my pointer, middle and ring finger nails. On the blue nails I stamped silhouettes of fish and some water plants and coral.

Materials used: Wikkid polish Dodge'em, KADS black stamping polish, Maniology stamping polish Empire Club and Rose Garden, Dashica Infinity Nails stamping plate 181

Dit heb ik gebruikt: Wikkid polish Dodge’em (neon), KADS zwarte stempellak, Maniology stempellak Empire Club (neon) en Rose Garden (bright), Dashica Infinity Nails stempelplaat 181.

Materials used: Wikkid polish Dodge’em (neon), KADS black stamping polish, Maniology stamping polish Empire Club (neon) and Rose Garden (bright), Dashica Infinity Nails stamping plate 181.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt! Of word lid van de When Colours Collide Facebook groep!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made! Or become a member of the When Colours Collide Facebook group!

Stay safe, stay healthy!

Jackie