Nail art

Atalanta vlinder en nail art

In deze mooie nazomer week, zat er in eens een atalanta vlinder op de hortensia. Weet je nog van de libelle die eerder deze zomer in de tuin zat? Nu kon ik deze mooi poserende vlinder natuurlijk ook niet overslaan als inspiratie voor nail art.

In this week with beautiful summer weather, I had a red admiral butterfly posing for pictures on the hydrangea bush. Do you remember the dragonfly that visited our garden this summer? Well, I could not let this butterfly pass on without using it as inspiration for nail art.

Red admiral butterfly on hydrangea bush
Red admiral butterfly on hydrangea bush

Ik heb getracht met de kleuren uit deze foto te werken en daarmee de nail art te maken.

I tried to mimic the colours in this picture when choosing my polishes for this nail art.

Butterfly nail art inspired by red admiral butterfly on hydrangea bush
Butterfly nail art

Als basis gebruikte een kleur die geïnspireerd is door de oude bloemen op de hortensia. Het is Black Dahlia Lacquer Lokelani, een indie nail polish met holo glitters en gouden flakes. Op mijn ringvinger gebruikte ik een vergelijkbare kleur, maar in een andere finish. Dat is OPI Not so Bora Bora-ing pink. Vervolgens plaatste ik op mijn ringvinger een ingekleurde stempel. Dan pak je de stempel op en kleur je het op je stamper in met diverse kleuren (stempel)nagellak.

I chose a base colour that was inspired by the old flowers on the hydrangea. This is Black Dahlia Lacquer Lokelani, an indie polish with holo glitter and golden flakes. On my ring finger I used a similar shade in a different finish. This is OPI Not so Bora Bora-ing pink. I created a stamping decal to place over it.

Butterfly nail art
Same nail art, different light source to show the holo

Hier is dezelfde nail art, maar dan met een andere lichtbron, zodat ik wat holo kan laten zien. Helaas geeft dat minder correcte kleurweergave, dan mijn normale opzet.

Here’s the same nail art, but pictured under a different light source. I wanted to catch some holo. Sadly I have less accurate colours this way.

Materials used for nail art: essence 96 orange to go, KADS stamping polishes in black, white, brown, essence 30 Get Ready, essence 13 forgive me, essence 50 I am what I am, OPI Not so Bora Bora-ing pink, Black Dahlia Lacquer Lokelani, Dashica Infinity Nails stamping plate 139
Polishes and stamping plate used

Deze lakken heb ik gebruikt: essence the gel polish 96 orange to go, KADS stempellakken in zwart, wit, bruin, essence shine last & go 30 Get Ready, essence the gel polish 13 forgive me, essence shine last & go 50 I am what I am, OPI Not so Bora Bora-ing pink, Black Dahlia Lacquer Lokelani, Dashica Infinity Nails stempelplaat 139.

These are the polishes used for this nail art: essence the gel polish 96 orange to go, KADS stamping polishes in black, white, brown, essence shine last & go 30 Get Ready, essence the gel polish 13 forgive me, essence shine last & go 50 I am what I am, OPI Not so Bora Bora-ing pink, Black Dahlia Lacquer Lokelani, Dashica Infinity Nails stamping plate 139.

Hier is nog een laatste foto van de vlinder

Here’s one last picture of the butterfly

Butterfly on hydrangea bush. Atalanta or red admiral butterfly.
Red admiral butterfly on hydrangea bush

Stay safe, stay healthy!

Jackie