Nagellak swatches

Three new swatches of Catrice More Than Nude nail polish

Nu ik niet zomaar een drogist inloop om wat te snuffelen tussen de cosmetica, duurde het even voordat ik deze nieuwe nagellakken kreeg. De More Than Nude nagellakken van Catrice zijn uitgebreid met nieuwe kleurtjes. Ik heb er drie gekocht. Hier vind je mijn swatches van mijn vorige selectie uit deze lijn.

Right now is not the time to walk into a drugstore for some fun shopping and browsing through the cosmetics isle. So it took a while before I had these new polishes. Catrice has added some new polishes to their More Than Nude nail polish line. I bought three of them. Here you can find my swatches of my previous selection from this nail polish line.

Catrice More Than Nude nail polish 06 Roses Are Rosy

Nail polish swatch Catrice More Than Nude nail polish 06 Roses Are Rosy

Hier zie je twee laagjes van de kleur Roses Are Rosy. Ik ben erg blij met hoe gemakkelijk deze kleur lakte. De enige oneffenheid die je ziet, zit op mijn middelvinger en is een kleine beschadiging op mijn nagel. Misschien met drie laagjes was dat minder zichtbaar, maar ik vind het resultaat met twee laagjes al heel mooi.

Here I’m showing two coats of Roses Are Rosy. I’m very happy with how easy it was to paint with this polish. The only unevenness you can notice, is on my middle finger nail. But that is caused by a small damage. Maybe in three layers it would have shown less, but I really liked the result of two layers.

Catrice More Than Nude nail polish 07 Nudie Beautie

Nail polish swatch Catrice More Than Nude nail polish 07 Nudie Beautie

Opnieuw laat ik twee laagjes zien, nu van Nudie Beautie. Ook deze lakte geweldig.

Again I’m showing two coats. This one also applied like a dream.

Catrice More Than Nude nail polish 08 Shine Pink Like A …

Nail polish swatch Catrice More Than Nude nail polish 08 Shine Pink Like A ...

Hier hebben we twee laagjes van Shine Pink Like A … (rare naam als je het mij vraagt). Deze lak liet het meest de schade aan mijn nagels zien. Daarom raad ik van deze lak aan om toch eerder voor drie laagjes te gaan.

Here I’m showing two coats of Shine Pink Like A … (strange name). This polish showed the extend of the damage on my nails best. So I would advise you to use this polish in three coats.

Over het geheel ben ik heel blij met deze drie nagellakken. De eerste twee lakken maakte het meeste indruk op mij. Vooral omdat je dit resultaat eerder van een Essie lakje verwacht dan van Catrice. Dus als je gewend bent dit soort subtiele kleurtjes te kopen van duurdere merken, ik zou zeggen probeer deze van Catrice eens uit!

Overall I’m really happy with these three colours. The first two nail polishes impressed me the most. They painted on like polishes made by Essie. So if you’re used to buying this type of polish from more expensive brands, I would say try these by Catrice!

Stay safe, stay healthy!

Jackie