Nagellak swatches, Nail art

Pinkish nudes

Bij de #wirlackierendenSommerbunt challenge van Iris van PinselPoesie en Anna van @aenn.es  gaan we het deze week hebben over “Lieblingslack”. Je favoriete nagellak dus. Ik heb gekozen voor de lak die ik het meeste draag. Of eigenlijk: de twee lakjes die ik het meeste draag.

#wirlackierendenSommerbunt challenge by Iris of PinselPoesie and Anna of @aenn.es is all about “Lieblingslack”, or your favourite polish, this week. I chose the nail polish I wear most often. Or more correct, the two polishes I wear most often.

Op mijn werk is het vaak niet mogelijk om nail art te dragen. Dat ligt niet aan mijn werkgever (als beide handen gelijk zijn, is het eigenlijk ok), maar het zijn onze klanten. Die opereren in een meer formele business setting en dan kies ik eigenlijk altijd veilig voor pinkish nudes. En daar heb ik een heleboel van. 😁

At work it is often not an option to wear nail art. It’s not my employer (if both hands look the same it’s ok), it’s our clients. They operate in a more formal business environment. So I often choose to wear pinkish nudes – a save bet. I have a lot of them 😁

A selection of my collection pinkish nude nail polishes.

Hier zie je een groot deel van mijn collectie pinkish nude nagellakken. Ik ga ze niet allemaal benoemen, laten we het er op houden dat het er gewoon veel zijn.

Here is a large part of my pinkish nude polish collection. I will not name them all, let’s just say I have many.

L'Oreal 220 Dimanche Apres-midi, L'Oreal 114 Nude Demoiselle stamped with a white design

De twee lakjes die ik het meeste draag en die dus ook al duidelijk zakken in niveau, zijn L’Oreal 220 Dimanche Apres-midi en L’Oreal 114 Nude Demoiselle. Deze kleurtjes lijken vreselijk veel op elkaar. Ik draag ze graag omdat ze bij mij lang houden, voor hun redelijk hoge witgehalte toch voor mij makkelijk aan te brengen zijn en ze in twee laagjes genoeg dekken en heel erg glanzen. Ik heb mijn nagels om en om gelakt in beide kleurtjes. Mijn pink, middelvinger en duim zijn meer roze door L’Oreal 220 Dimanche Apres-midi en mijn ringvinger en wijsvinger zijn iets witter door L’Oreal 114 Nude Demoiselle. Om het subtiele kleurverschil iets beter te tonen, heb ik in het wit op twee nagels een patroon gestempeld.

The two nail polishes I wear most often (and are visibly used) are L’Oreal 220 Dimanche Apres-midi and L’Oreal 114 Nude Demoiselle. These colours are very much alike. I like to use them because I have a long wear time with them, with the whiteness in them they apply quite easy, in two layers they cover enough and they are very shiny. I painted my little finger, middle finger and thumb with L’Oreal 220 Dimanche Apres-midi (slightly more pink) and my ring finger and index finger with L’Oreal 114 Nude Demoiselle (slightly more white). To show the subtle difference in colour I stamped in white a design on both.

L'Oreal 220 Dimanche Apres-midi, L'Oreal 114 Nude Demoiselle, Nicole Diary white stamping polish, Dashica stamping plate SdP-102

Dit heb ik gebruikt: L’Oreal 220 Dimanche Apres-midi,  L’Oreal 114 Nude Demoiselle, Nicole Diary stamping polish white, Dashica stempelplaat SdP-102.

This is what I used: L’Oreal 220 Dimanche Apres-midi,  L’Oreal 114 Nude Demoiselle, Nicole Diary stamping polish white, Dashica stamping plate SdP-102.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie