Nagellak swatches

Eerste swatches Masura en Il était un vernis

In deze post wil ik de eerste lakjes van mijn prijs van Snailpolishes aan jullie voorstellen.

In this post I want to introduce to you the first three polishes of my prize from Snailpolishes.

Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust

Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dustDeze zilveren lakt dekt in één laagje en dat is wat ik op de foto ook draag. Met zo’n goede dekking vermoed ik dat hij inderdaad prima gebruikt kan worden voor stempelen. In het zonlicht zie je dat er hele fijne scattered holo doorheen. Ik vind het prachtig!

This silver polish covered in just one coat and that is what I am wearing in the picture. With such good coverage I suspect it will be a good stamping polish too. In sunlight you see a very tiny scattered holo. I love it!

Masura Delicate Luxury

Masura Made in collaboration with @kombucha_witch_ Delicate LuxuryDit is mijn eerste Masura lak die ik jullie wil laten zien. Dit is een collab lak met @kombucha_witch_. Het eerste wat ik zag is dat Masura dunne kwastjes heeft. Inmiddels ben ik gewend geraakt van de bredere kwasten die je terug vind bij essence, Catrice, Essie en L’Oreal. Het was even wennen, maar het lakte prima. Zoals je al direct op de foto ziet had ik vier laagjes nodig om het een beetje dekkend te krijgen. Ik ga deze gouden holo jelly dus eerder als een prachtige topper gebruiken en ik ben heel benieuwd hoe hij over een gouden metallic eruit zal zien. Want de holo is prachtig!

This is the first Masura polish to show to you. It’s made in collaboration with @kombucha_witch_. The first thing I noticed is that Masura has skinny brushes. I am now used to the wide paddle brushes you can find with labels as essence, Catrice, Essie and L’Oreal. It’s a bit different, but it went on smoothly. As shown on the picture I needed 4 coats to get some coverage. I intend to use this golden holo jelly as a topper and can’t wait to find out how it will look over a gold metallic. Because the holo is beautiful!

Masura First love

Masura made in collaboration with MollyTaurus First Love, 1 coat

Masura First love is een collab lak met MollyTaurus. Ik heb op deze foto 1 laagje aangebracht. Het is een jelly met golden flakies die een prachtige topper kan zijn om mijn vele pinkish nudes wat speciaals te geven

Masura First love is made in collaboration with MollyTaurus. On this picture I am wearing only 1 coat. It’s a jelly with golden flakies and it will be a beautiful topper on my many pinkish nudes

Masura Made in collaboration with MollyTaurus First Love, 3 coats

Toch ben ik niet gestopt bij 1 laagje en kijke eens, First love is dekkend in drie laagjes!

But I did not stop at just one coat and look! First love is fully covering in three coats! 

Kijk eens wat een schoonheid met al die gouden flakies! Ik ben verkocht! Deze lak is prima geschikt om ook naar het werk te dragen en toch net iets specialer.

Look how gorgeous this polish is with these layers of floating flakies! I’m sold! This polish is suitable for work and also a little more special.

Welke lak vinden jullie het mooist? Laat het me weten in de reacties!

Which polish do you like the most? Let me know in the comment section!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Vier swatches Masura | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.