Nagellak swatches

Vier swatches Masura

Zoals ik afgelopen woensdag schreef, heb ik vier nagellakjes van Masura met Kerst gekregen. In deze post laat ik de swatches zien. Ik had een reepje winterzon, dus excuses voor de achtergrond. Maar ik vond het toch erg leuk om deze nagellakken in verschillende lichtomstandigheden te laten zien.

Like I wrote last Wednesday, I received four Masura polishes for Christmas. In this blog post I want to show you the swatches. I had some winter sun, so I apologise for the background. But I think it’s interesting to show the polishes in different lighting situations.

Four Masura polishes: Masura 1181 Pearly Rain, Masura 1217 La Sylphide, Masura 1235 Keeper, Masura 1178 Cat-titude

Ik ga de lakken in de volgorde van dit rijtje laten zien. Van links naar rechts Masura 1181 Pearly Rain, Masura 1217 La Sylphide, Masura 1235 Keeper en Masura 1178 Cat-titude.

I wil show the polishes in the same order as this picture.Masura 1181 Pearly Rain, Masura 1217 La Sylphide, Masura 1235 Keeper and Masura 1178 Cat-titude.

Masura 1181 Pearly Rain

Pearly Rain is een lichtgrijze, bijna witte nagellak. Ik heb drie laagjes aangebracht met topcoat en zo is hij bijna dekkend. De rozerode flash in de zon vind ik heel mooi. Je ziet ook een klein glittertje erdoorheen. Ik ben heel blij met dit lakje!

Pearly Rain is a light grey, almost white nail polish. I applied three coats with top coat to make it almost opaque. The orangey red flash in the sun is very beautiful. You can also see a little glitter throughout. I am very happy with this polish!

Masura 1217 La Sylphide

La Sylphide is een dromerige, transparante neutrale nagellak. Hij is ontwikkeld in samenwerking met @la_avenail. Ik houd van dit soort lakjes die werkneutraal zijn, maar toch iets speciaals hebben. Hij doet denken aan First Love. Maar First Love heeft een roze basis met gouden flakies en La Sylphide heeft een taupekleurige basis met kleine holografische glitters. Op de foto draag ik twee laagjes.

La Sylphide is a dreamy sheer neutral polish. It’s a collaboration shade with @la_avenail. I love this kind of shades. It’s a neutral I can wear to work, but it’s still special. I reminded me of First Love. Only First Love has a sheer pink base with golden flakies and La Sylphide has a sheer taupe coloured base with little holographic glitters. I’m showing two coats.

Masura 1235 Keeper

Deze kleur is in samenwerking met @laublm ontwikkeld. Ik draag twee laagjes en top coat en kijk eens naar de holo in de zon!

This colour is a collab with @laublm. I’m wearing two coats with top coat and look at all that holo in the sunshine!

Masura 1178 Cat-titude

Deze donkere wijnrode kleur is ook ontwikkeld in samenwerking met een blogger, maar nu een Nederlandse namelijk @nailtalk! Ik had Cat-titude al bij haar voorbij zien komen en hem meteen op mijn wensenlijstje gezet. Hij is echt prachtig en tjokvol glitter en flakies! Ik laat hier twee laagjes ziet met top coat.

This deeper burgundy shade is also a collab shade, but this time with the Dutch blogger @nailtalk. I had seen Cat-titude in her feed and it went straight to my wish list. It’s gorgeous with lot’s of holographic glitter and iridescent flakies! Shown are two coats with top coat.

Zoals in mijn eerdere Masura swatch posts vermeld, hier nog een kleine reminder: Masura gebruikt nog steeds smalle kwastjes! Ze werken prima met hun lakken, maar je hebt wel meerdere banen per nagel nodig.

As mentioned in my past Masura swatch posts, here a little reminder: Masura still uses skinny brushes! They work wonderfully with their polishes, but you do need multiple strokes for a nail.

Welke kleur vinden jullie het mooist? Vertel het me in de comments!

What’s your favourite colour? Let’s chat in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Nail art met Masura La Sylphide | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.