Nail art

Abstract met Groen, Blauw en Oranje

De eerste opdracht voor 2019 bij When Colours Collide is nail art met de kleuren Groen, Blauw en Oranje. Omdat het mij leuk leek om het nieuwe jaar te starten met een nieuwe techniek, is het een abstract ontwerp geworden. Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

The first challenge for 2019 for When Colours Collide is a nail art with the colours Green, Blue and Orange. It’s an abstract design, because I wanted to start the new year by trying a new technique. Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Abstract nail art with Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish.

Ik heb voor deze nail art met nail vinyls en een dotting tool gewerkt. En het is gelukt! Hoe het me nu een keer gelukt is, komt door een filmpje op de instagram van @polishpixie92. Ze gebruikt haar stempel. Eerst maakte ze op de stempel het figuur met de nail vinyl en nagellak en dan plaatst ze het met de stempel op de nagel. Ik vond het geniaal!

For this nail art I used nail vinyls and a dotting tool. I own nail vinyls for a long time, but I never got them to work. The video I saw on the instagram of @polishpixie92 blew my mind. She used her stamper. First she made the figure on her stamper with the nail vinyls (and of course polish) and then she placed it on the nail with the stamper. Genius!

Materials used: nail vinyls, stamper, dotting tool, DA Nails 044 Orange County, Herome nr. 63, Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish.

Wat ik heb gebruikt: nail vinyls, stempel, dotting tool, DA Nails 044 Orange County, Herome nr. 63 en Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish.

Materials used: nail vinyls, stamper, dotting tool, DA Nails 044 Orange County, Herome nr. 63 and Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish.

Hadden jullie al van deze manier van werken met nail vinyls gehoord?

Did you already know about this technique for nail vinyls?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie