Nail art

Nail art met Masura La Sylphide

Van mijn nieuwe lakken van Masura (zie de swatches hier), sprak La Sylphide mij als eerste het meeste aan. Dat komt omdat ik voor mijn werk neutrals draag, maar ook omdat januari zo’n tussenmaand is. Net na december met al zijn groen, rood en goud en net voor februari met al zijn Valentijnsrood en -roze.

Out of my new Masura polishes (look for the swatches here), La Sylphide was the one I liked most. Partly because I wear neutrals for work, partly because January is a month in between holidays. December has all the greens, reds and golds and February has Valentine with reds and pinks.

Nail art with Masura La Sylphide over a white base

Ik heb twee laagjes van Masura La Sylphide aangebracht over een witte basis. Ik heb met één van mijn nieuwe Dashica Infinity stempelplaten gestempeld met essence tip top taupe.

I applied two coats of Masura La Sylphide over a white base. I chose one of my new Dashica Infinity nail plates and stamped with essence tip top taupe.

Masura 1217 La Sylphide, Dashica Infinity Nails 174, essence 99 tip top taupe

Wat ik heb gebruikt: Masura 1217 La Sylphide, Dashica Infinity Nails 174 en essence 99 tip top taupe.

Materials used: Masura 1217 La Sylphide, Dashica Infinity Nails 174 and essence 99 tip top taupe.

Ik pak dus sneller neutrals in januari. Welke kleur associeren jullie met deze maand?

I like to wear neutrals in January. What are your colour choices for this month?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie