Nail art

Nail art met OPI Let Me Bayou A Drink

Je zal deze maand nog een paar keer een neutral uit mijn collectie voorbij zien komen! OPI Let Me Bayou A Drink is al een tijdje bij mij, maar verdient eigenlijk meer aandacht dan ze krijgt.

During January I will show you some more neutrals from my collection. First up is OPI Let Me Bayou A Drink. I own this polish already for a some time, but I think she deserves more love.

Subtle nail art on a neutral polish, OPI Let Me Bayou A Drink

OPI Let Me Bayou A Drink is een zachtroze nagellak met een klein beetje shimmer. Deze lak is uit de New Orleans collectie van 2016, maar ik denk dat je hem nog wel kan vinden. Ik heb twee laagjes aangebracht en dan zie je nog een klein beetje mijn nagels doorschijnen. In drie laagjes is hij volledig dekkend.

OPI Let Me Bayou A Drink is a soft baby pink nail polish with a little shimmer. This polish was part of the New Orleans collection from 2016, but I think you can still buy it at places. I painted two coats and you can still see some visible nail line. It’s fully covering in three coats.

OPI Let Me Bayou A Drink, Infinity Nails 186, white stamping polish

Voor deze subtiele nail art gebruikte ik een van mijn nieuwe Infinity Nails stempelplaten van Dashica (nummer 186) en ook nog witte stempellak.

For this subtle nail art I used one of my new Infinity Nails stamping plates by Dashica (number 186) and white stamping polish.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie