Nail art

Kerstkado’s, wat heb ik gekregen?

Vanavond wil ik jullie de nagelgerelateerde kerstkado’s laten zien. Ik ben ook verwend met andere zaken, waaronder make-up en warme sloffen. Maar deze kado’s wil ik op de blog aandacht geven.

Tonight I want to show you the nail related presents I got for Christmas. I was spoiled with lot’s of other gifts (e.g. make-up and warm slippers). But the following presents deserved some attention on the blog.

Gelish soak-off gel polish

Gelish Terrific Trio: pH bond, Foundation and Top it off

Ik heb de Terrific Trio van Gelish gehad, bestaande uit pH bond, Foundation en Top it off. Ik gebruikte voor mijn soak-off gel base een Red Carpet Manicure set. Maar deze kleine potjes waren inmiddels aan een opvolging toe. Ik heb de Gelish soak-off gel al twee keer aangebracht. Ik kon niet wachten en heb het al zo snel ik kon gebruikt en gisteren heb ik het alweer vervangen. De verschillen met RCM zitten op twee punten: de top coat is dikker en blijft daardoor beter op zijn plek (bij RCM liep het soms uit en dat is vervelend) en het verwijderen is veel makkelijker!

I was given the Terrific Trio by Gelish, that’s pH bond, Foundation and Top it off. For my soak-off gel base I was using a Red Carpet Manicure set. But the little bottles were ready for replacement. By now I have used the Gelish soak-off gel base twice. I was so curious that I could not wait and applied it the first time shortly after Christmas and last night I replaced it again. The two main differences with RCM are 1) the top coat is a little thicker and stays better on the nails (the RCM was more runny and pooled sometimes) and 2) the soak off is much faster and easier!

Masura nagellak

Four Masura polishes: Masura 1181 Pearly Rain, Masura 1217 La Sylphide, Masura 1235 Keeper, Masura 1178 Cat-titude

Ik heb vier Masura nagellakken gekregen. Ik zal ze binnenkort swatchen en aandacht geven. Voor nu geef ik alvast de namen. Van links naar rechts zijn het Masura 1181 Pearly Rain, Masura 1217 La Sylphide, Masura 1235 Keeper en Masura 1178 Cat-titude.

I got four Masura nail polishes. I will swatch them soon and give them some love. For now I will give you the names. Left to right it’s: Masura 1181 Pearly Rain, Masura 1217 La Sylphide, Masura 1235 Keeper and Masura 1178 Cat-titude.

10 plate bundle by Dashica

10 plate bundle by Dashica Beauty Shop

Ik heb ook een bundel van 10 Infinity nails stempelplaten gekregen. Het gaat om de nummers 18, 20, 153, 173, 174, 176, 185, 186, 188 en 189. Helaas gaat Dashica Beauty Shop ermee stoppen. De stempelplaten worden op dit moment heel aantrekkelijk verkocht in bundels. Ik heb nu 37 platen van deze serie en denk dat ik daar heel veel verschillende nail arts mee kan maken!

I also received a 10 plate bundle of Infinity Nails stamping plates. I got the numbers 18, 20, 153, 173, 174, 176, 185, 186, 188 and 189. Sadly Dashica Beauty Shop has decided to close their webshop. Their stamping plates are currently sold at very low prices in bundles. I have now 37 plates in total of the Infinity Nails and I think that I can make lots of different nail arts with them!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie