Nagellak swatches

Vier swatches Essie Gel Couture

Ongeveer twee weken geleden gingen Man en ik winkelen in de outlet van Roermond. Ik hoopte nog wat kleding te vinden (man slaagde, ik niet), maar ik kwam er een outlet winkel tegen van L’Oreal. Ze hadden er make-up en nagellak van diverse L’Oreal merken, zoals L’Oreal, Maybelline en Essie. Ik heb toen in totaal zes Essie Gel Couture lakken gekocht. De vier meer neutrale kleuren laat ik in deze post zien.

About two weeks ago Husband and I went outlet shopping in Roermond. I hoped to buy some clothes (Husband did, I didn’t), but I found an outlet store of L’Oreal. They sold make-up and nail polish by different L’Oreal brands, like L’Oreal, Maybelline and Essie. I bought in total six Essie Gel Couture polishes. I chose four more neutral shades and I will show them in this post.

Essie Gel Couture Inside Scoop

Essie Gel Couture 468 Inside Scoop

Als eerste wil ik Inside Scoop laten zien. Dit is een meer transparante lak in een zachte roze tint. Het is van de limited edition Gala Bolds collectie van zomer 2017 (dat heeft Google mij geleerd 😉). Ik draag hier twee laagjes. Deze lak zou in drie lagen nog iets meer dekken en meer roze tonen, maar ik vond dit al heel mooi.

First up is Inside Scoop. It’s a more transparent jelly polish in a soft bubble gum pink. It’s from the limited edition Gala Bolds collection of summer 2017 (I learned that from Google 😉). I’m wearing two coats. With three coats I think you will get a little more coverage and it will show up more pink, but I really liked the results of two.

Essie Gel Couture Satin Slipper

Essie Gel Couture 430 Satin Slipper

Satin Slipper is een vanille witte nagellak. Er zit een klein beetje shimmer in, maar dat wilde niet op de foto. Ook deze lak komt van een limited edition, namelijk de Ballet Nudes collectie van winter 2017. Na twee laagjes was het resultaat nog erg streperig, dus hier zie je drie laagjes met topcoat. Ik vind het een hele mooie neutrale kleur en een leuke afwisseling met de vele rozige lakken die ik draag op het werk.

Satin Slippers is a more vanilla white nail polish. It has a little bit of shimmer, but that did not want to show on the picture. This polish is also from a limited edition: the Ballet Nudes collection of winter 2017. After two coats it was still streaky, so shown are three coats with top coat. I like this neutral. It’s a nice change from al the pinky nudes I wear for work.

Essie Gel Couture Matter of Fiction

Essie Gel Couture 484 Matter of Fiction

Deze hele lichte roze nagellak is Matter of Fiction. Deze lak is van de limited edition Enchanted collection van winter 2018. Na twee laagjes was het resultaat nog wat streperig, dus op de foto zie je drie laagjes en top coat.

This pale pink polish is Matter of Fiction. It’s from the limited edition Enchanted collection of winter 2018. After two coats it was still very streaky, so I’m showing three coats with top coat.

Essie Gel Couture Princess Charming

Essie Gel Couture 485 Princess Charming

Als laatste laat ik Princess Charming zien. Deze komt ook uit de Enchanted collectie. Deze roze lak was een droom om aan te brengen. Hij dekt al bijna in de eerste laag. Op de foto laat ik twee laagjes zien met top coat. De lak droogt iets donkerder op dan in het flesje.

The last polish I’m showing is Princess Charming. This is also from the Enchanted collection. This pink polish was a dream to apply. It’s almost covering in one coat. I’m showing two coats with top coat. This polish dries a little darker than the bottle.

Dat waren ze dan. Ik ben erg blij met deze lakken en zal ze zeker vaak dragen. Welke kleur is jullie favoriet?

And here they are. I’m very happy with these polishes and I’m sure I’ll wear them often. Which colour is your favourite?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

2 reacties

Reacties zijn gesloten.