Nagellak swatches

Snailpolishes 3 years giveaway

links are not affiliate 

Het is tijd om te vertellen over de andere prijs die ik heb gewonnen! Snailpolishes (Kyra) vierde haar derde blog verjaardag met een giveaway. De prijs was een gift card van Hypnotic Polish ter waarde van EUR 30,00. Een hele mooie prijs!

It’s time to tell you about another prize I won! Snailpolishes (Kyra) celebrated her third year of blogging with a giveaway. The prize was a gift card from Hypnotic Polish of EUR 30,00. A great win!

Ik had nog nooit wat besteld bij Hypnotic Polish en ben gaan puzzelen wat ik er van zou maken. Er was een lak op mijn wensenlijst die ik al snel op hun site vond, namelijk een zilveren lak van Il était un vernis. Ik had op een andere blog iemand er mee zien stempelen en zodoende wilde ik hem heel graag hebben!

I had never ordered before at Hypnotic Polish and it was quite a puzzle to decide what to choose. I had one polish on my wish list that I found quickly on their webshop, a silver polish by Il était un vernis. On another blog I saw a nail art stamped with this polish, and since that moment I wanted to try this one!

Een andere wens van mij was om Masura eens uit te proberen. Masura is een Russisch nagellak merk met enorm veel verschillende finishes: creme, crelly, jelly, shimmer, magnetisch, holo, flakies, noem maar op en ze hebben het. Ik koos twee collab kleuren en twee magneet nagellakken.

Another wish of mine was to try Masura nail polishes. Masura is a Russian nail polish label with a lot of different finishes: cream, crelly, jelly, shimmer, magnetic, holo, name it and they have it. I chose two collab shades and two magnetic polishes.

Snail polishes three years giveaway, the prize!

Het eindtotaal was EUR 30,34, voornamelijk omdat er ook een sale was. Ietsjes over budget en ik heb de verzendkosten ook zelf betaald.

In the end my order was EUR 30,34, mainly because there was also a sale going on. A little over budget and I paid for shipping myself.

Woensdag volgen de eerste swatches van de gewone lakken en op zondag de swatches van de magneet nagellakken.

Wednesday I will show you the swatches of the regular polishes and on Sunday I will show you the magnetic polishes.

Kenden jullie het merk Masura al? Welke kleuren zouden jullie gekozen hebben? Laat het me weten in de reacties!

Did you already know the brand Masura? What colours would you have picked? Let me know in the comment section!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie