Nail art

Back to school nail art

Op Instagram heb ik met de essence groep meegedaan aan back to school nails.

With the Instagram essence group the assignment was to make back to school nails.

Ik dacht eerst aan zwarte nagels met zilveren letters en cijfers en een gele nagel tot slot met potlood. Ik heb letters en cijfers gekozen omdat onze kleine man in groep 3 gestart is. Hij zal dit jaar druk bezig zijn met leren lezen, schrijven en rekenen.

My first idea was to make black nails with silver stamping of the alphabet and a yellow accent nail with a pencil. I wanted to make an art with the alphabet and numbers because our little boy started first grade. He will be learning reading, writing and counting this school year! 

Back to school nail art with essence polishesMaar toen dacht ik ook aan onze dochter. Zij is dit jaar gestart in groep 5. En ze is met veel plezier het schooljaar gestart omdat ze al haar vriendinnetjes dan weer ziet. Dus heb ik er een skittle van gemaakt door het eerste idee aan te vullen met wat favoriete kleuren van Dochter.

And then I thought of Daughter going back to school. She started third grade with much joy. She loves going to school because of all the friends she has made. So I turned the manicure in a skittle adding some of Daughter’s favourite colours.

essence the gel nail polish 76 coral me crazy, 95 vibrant purple, essence out of space stories 07 1000 light years away, essence the gel polish 38 love is in the air, Dashica stamping plate SdP-84, Dashica stamping plate 022

Dit heb ik gebruikt: essence the gel nail polish 76 coral me crazy, essence the gel polish 95 vibrant purple, essence out of space stories 07 1000 light years away, essence the gel polish 38 love is in the air, Dashica stempelplaat SdP-84 en Dashica stempelplaat 022. Niet op de foto: witte, zilveren en zwarte stempellak.

Materials used: essence the gel nail polish 76 coral me crazy, essence the gel polish 95 vibrant purple, essence out of space stories 07 1000 light years away, essence the gel polish 38 love is in the air, Dashica stamping plate SdP-84 and Dashica stamping plate 022. Not pictured: white, silver and black stamping polish.

Zijn jullie ook zo dol op essence producten? Zou meedoen aan een essence instagram groep je leuk lijken? Laat het me weten in de reacties!

Are you also fan of essence products? Would you join an essence instagram group? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie