Nagellak swatches

Born Pretty magnetic nail polish Astral Realm

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik heb deze zomer drie keer een prijs op Instagram gewonnen. Dat is ontzettend gaaf natuurlijk en bij iedere prijs heb ik een feestje gevierd. Het gaat een drukke maand worden, want ik ga elke prijs de aandacht geven die het verdiend.

I will come straight to the point. Over the summer I won three prizes through Instagram. That is totally awesome and with each prize I celebrated! It’s going to be a busy month with blog posts, because I intend to give each prize all the attention it deserves.

Als eerste heb ik deze magnetische nagellak van Born Pretty gewonnen. Nailtalk had een giveaway vanwege de lancering van deze nieuwe lijn nagellak bij Born Pretty en omdat Born Pretty de huisstijl had vernieuwd. De nagellak die ik heb gewonnen heet 3D Magnetic Aurora Series Astral Realm.

My first prize is this magnetic polish by Born Pretty. Nailtalk had a giveaway because Born Pretty launched this new line of nail polish and renewed their brand identity. The nail polish I won is called 3D Magnetic Aurora Series Astral Realm.

Het is de eerste keer dat ik een magnetische nagellak gebruikte. Dus het resultaat is misschien niet zo sterk als met de nagellak mogelijk is.

It’s my first time using a magnetic polish. So the result is not as strong as I suspect is possible with this polish. 

Ik heb volgens de instructies eerst een zwarte nagellak aangebracht, daarover twee laagjes magnetische nagellak en daarna topcoat. Iedere keer direct na het aanbrengen hield ik de magneet boven mijn nagels, zodat het effect gemaakt werd. Dus het ging een beetje als volgt: laagje zwart, laten drogen, laagje magneet nagellak, meteen magneet erboven, laten drogen, laagje magneet nagellak, meteen magneet erboven, laten drogen, top coat, magneet erboven, laten drogen en door naar de volgende nagel. Je ziet dus ook dat het resultaat per nagel beter wordt! Ik startte bij mijn pink en werkte door naar mijn duim.

I followed the instructions and applied first a black polish, than two coats of magnetic nail polish and then top coat. Each time after polishing I held the magnet over my nails, to create the special effect. It was a bit like this: layer of black polish, dry time, layer magnetic polish, immediately magnet over polish, dry time, layer magnetic polish, immediately magnet over polish, dry time, top coat, just to be sure again magnet over polish, dry time and on to the next nail. It shows that the results were better with each nail! I started with the little finger and worked towards the thumb. 

Born Pretty magnetic nail polish Astral Realm

Ik vind het effect van deze nagellak heel mooi!

This polish turned out to be very beautiful!

Bonus: hier zie je mijn duim in volle zon bewegen.

Bonus: a short clip of me moving my thumb in direct sunlight.

Born Pretty magnetic nail polish Astral Realm, Revlon Top Speed black magic, Masura magnet

Ik heb als zwarte base Revlon Top Speed Black Magic gebruikt, daarover Born Pretty 3D Magnetic Aurora Series Astral Realm en een magneet van Masura.

I used Revlon Top Speed Black Magic as base, then Born Pretty 3D Magnetic Aurora Series Astral Realm and a magnet by Masura. 

Hebben jullie al ervaring met magneet nagellak? Hoe ging het de eerste keer? Laat het mij weten in de reacties!

Have you ever used magnetic nail polish? How was the first application? Let me know in the comment section!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie