Nagellak swatches, Nail art

OPI Down to the Core-al

Ik droeg OPI Down to the Core-al tijdens onze vakantie op mijn teennagels en dacht, die wil ik ook op de blog laten zien! Rustig maar, mijn tenen blijven privé, ik heb het dus speciaal voor jullie ook op mijn nagels gedaan.

I was wearing OPI Down to the Core-al during our holiday on my toe nails and thought, this is a shade I also want to show on the blog! No toes though, they will remain private. I made a manicure with this nail polish for you!

Manicure with OPI Down to the Core-al. A neon coral shade with shimmer

Het is een lekkere felle koraal tint met wat shimmer. Met zo’n lak lijkt je huid een stukje bruiner dan hij werkelijk is. En het fijne is hij dekt in twee laagjes, zonder een witte base coat! Ik heb er een accent op gestempeld met een Dashica plaat. Eerst in het wit de lijnen en daarover in roze een bloem. Ik was niet meteen tevreden met de eerste kleur roze, dus ging ik er met een metallic roze nog eens overheen.

It’s a bright coral neon with shimmer. With such a shade you look instantly sunkissed. And the good part is, it covers in two easy coats without a white base! I stamped an accent nail with images from a Dashica plate. First in white the lines and on top a pink flower. I was not content with the first pink, so I stamped on top again in a metallic pink. 

Nicole Diary stamping polish white, essence colour boost 08 instant party, essence I  trends 34 turn up the volume!, Dashica stamping plate SdP-85, OPI Nail Lacquer Down to the Core-al.

Dit heb ik gebruikt: Nicole Diary stamping polish white, essence colour boost 08 instant party, essence I 🖤 trends 34 turn up the volume!, Dashica stamping plate SdP-85, OPI Nail Lacquer Down to the Core-al.

This is what I used: Nicole Diary stamping polish white, essence colour boost 08 instant party, essence I 🖤 trends 34 turn up the volume!, Dashica stamping plate SdP-85, OPI Nail Lacquer Down to the Core-al.

Tot de volgend keer!

Until next time!

Jackie