Stof en lint

Een zomerse bloemenclip

Op mijn strooptocht door de Action van een ruim een maand geleden, vond ik ook een hele leuke bedrukte organza. Deze heb ik afgelopen week gebruikt om een zomerse bloemenclip te maken. Het warme zomerweer inspireerde me om met deze organza aan de slag te gaan. Om de stof wat beter tot zijn recht te laten komen heb ik een dunne witte satijn ertussen gebruikt.

I found this really cute printed organza at my Action shop a few weeks ago. I used it this week to create a summery flower hair bow. With al the warm sunny weather I just needed to make something with this organza. To show the print a bit better I used a thin white satin in between the layers.

Pink summer flower hair bow made with Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal Large

Materials used for pink summer flower hair bow, Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal Large, satin, printed organza, resin flower

Hier zie je de geprinte organza samen met alle andere spullen die ik heb gebruikt. Op het laatste moment heb ik op verzoek van Dochter de oranje bloem verwisseld voor een andere.

Here you see the printed organza and the other things I used. At Daughter’s request I changed the orange raisin centre flower.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie