Stof en lint

Blauwe bloemenstof

Ik denk dat ik niet de enige ben. Je loopt de Action in voor het een en je loopt er uit met van alles. Ik heb kwam deze keer naar buiten met een aantal rolletjes bloemenstof. Ik besloot de blauwe als eerste te gebruiken.

I think I am not the only one. You do a small shop at the Action (European discounter) and you come out with all kinds of stuff. This time I bought a couple of floral fabrics on roll. I decided to use the blue one first.

Blue floral fabric, blue organza, Clover Kanzashi pointed petal small and large, resin flower for centre

Ik koos er nog blauw organza bij en pakte mijn Clover Kanzashi Flower Makers in Pointed Petal maat Large en Small. Als middensteentje koos ik witte kunststof bloem, die ik al eens eerder bij de Action had gekocht.

I chose some blue organza to go with it and I grabbed my Clover Kanzashi Flower Makers in Pointed Petal size Large and Small. As centre I chose a white resin flower that I had bought at the Action at another occasion. 

Flower hair bow made with Clover Kanzashi Flower maker

Door de onderste bloem van organza te maken, krijgt het geheel een zachte uitstraling. Ik ben er wel blij mee!

By making the lower flower of organza, it gets a soft look. I like it!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Een zomerse bloemenclip | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.