Nagels
Geef een reactie

Ahoy kapitein!

Ik heb mijn Pantone mani maar heel kort opgehad, om meteen door te lakken voor de #wirlackierendenSommerbunt challenge van Iris van PinselPoesie en Anna van @aenn.es . Ik wist niet zo goed hoe ik Nile Green moest inzetten voor een nautisch design. Het thema deze week is “Ahoi Kapitän!”

I will confess that I wore my Pantone mani very shortly. I directly went on to paint my nails for the #wirlackierendenSommerbunt challenge by Iris of PinselPoesie and Anna of @aenn.es . I just did not know how to use Nile Green for a nautical design. The theme this week is “Ahoi Kapitän!”

Ik moest er even voor zoeken, maar ik wist dat ik nog leuke nagelstickers had met onder andere ankers, stuurraden en kettingen. Ik koos er nog wat lekkere knalkleuren van essence bij en dit is het geworden:

I had to search through the nail art box, but I did find the fun nail art stickers I have with  anchors, wheels and chains. I chose some colours by essence and this is the result:

nautical nail art for #wirlackierendenSommerbunt

Bij dit ontwerp moest ik ook denken aan het dagje op het water dat ik afgelopen week gemaakt heb met het gezin. We hebben een fluisterboot gehuurd en wat afkoeling gezocht op het water. Het is ook zulk heet weer op het moment! We hebben een aantal uren heerlijk rondgedobberd en ik ben flink in de weer geweest met zonnebrand.

Doing this design I was thinking of the fun outing we did last week as a family. We rented an electric “whisper” boat for a day of cooling down on the water. It’s been crazy hot weather this week! We had a fun couple of hours on the water and I have been using a lot of sunscreen on myself and the kids. 

Dit heb ik gebruikt:

This is what I used:

essence 33 wild white ways, essence 92 red carpet?, essence 103 midnight sky, nautical nail art stickers

Van links naar rechts: essence 33 wild white ways, essence 92 red carpet?, essence 103 midnight sky en nautische nail art stickers.

From left to right: essence 33 wild white ways, essence 92 red carpet?, essence 103 midnight sky and nautical nail art stickers.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.