Nail art

Laatste van de serie Pantone SS18 nail art

Vandaag heb ik voor het laatst lootjes getrokken om een nail art te maken met de kleuren van het lente/zomer palette van Pantone. Ik moet zeggen dat ik niet zo blij was met mijn lootje 😫 Ik heb namelijk Nile Green getrokken. Voor deze kleur had ik mijn match gevonden in Sally Hansen Sugar Coat 600 Sour Apple, die voor mij in de categorie valt van de #ArchiveAtrocities.

Today is my final draw to make a nail art with the colours of the spring/summer palette of Pantone. I have to confess I am not too happy with my draw 😫 It is Nile Green. To match this colour I used one of my #ArchiveAtrocities, Sally Hansen Sugar Coat 600 Sour Apple.

Om er maar het beste van te maken heb ik er Arcadia (Catrice ICONails gel lacquer 13 Mermaday Mayday) bijgepakt en een stempelplaat met allemaal bladeren.

To make the best out of it I reached for Arcadia (Catrice ICONails gel lacquer 13 Mermaday Mayday) and a stamping plate with all kinds of leaves.

Sally Hansen Sugar Coat 600 Sour Apple, Catrice ICONails gel lacquer 13 Mermaday Mayday, BornPretty BP-L047

Ik moest beide afbeeldingen twee keer over elkaar stempelen om ze een beetje zichtbaar te krijgen. (De Catrice is geen stempellak en Sugar Coat leek het op te eten.) Toch is het best grappig geworden!

I had to stamp the images twice to get a more opaque result. (The Catrice polish is not a real stamping polish and the Sugar Coat seemed to eat it.) In the end I did quite like this mani!

Nail art in de Pantone SS18 colours Nile Green and Arcadia, textured sugar coat polish and leaves stamping

Wat vinden jullie van textured polishes?

What is your opinion on textured polishes?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie