Nail art

Voor het eerst een negative space mani

Het is mij afgelopen week wel bevallen om een extra post te doen. Deze week doen we het nog eens. Dat is het leuke van je eigen blog, je mag zelf de spelregels bepalen hoe vaak en wanneer je het doet!

I liked it last week to write an extra post. I have decided to repeat that this week. That is the fun part of having you own blog, you can decide for yourself how often you post!

Deze week in de #wirlackierendenSommerbunt challenge van Iris van PinselPoesie en Anna van @aenn.es is het thema “Natürlich schön”. Ik heb dat vertaalde als “Natuurlijke schoonheid”. Het is de bedoeling om wat van je natuurlijke nagels te laten zien in het ontwerp. Ik heb gekozen om voor het eerst een negative space ontwerp te maken. Dat is het leuke van het meedoen aan een challenge, je wordt uitgedaagd om eens iets te maken waar je anders niet zo snel aan gedacht zou hebben.

This week’s theme with #wirlackierendenSommerbunt challenge by Iris of PinselPoesie and Anna of @aenn.es is “Natürlich schön”. I translated that as “Natural beauty”. You’re supposed to show some of your nails natural beauty in this weeks design. I chose to make my first ever negative space design. That is so great if you take part in a challenge: getting out of your comfort zone to create something you wouldn’t have otherwise.

Negative space mani using all essence polishes. Shown are 115 rockablue, 24 Indian summer and 38 love is in the air

Ik heb Tip Guide stickers gebruikt om een stukje open nagel te creëren. Vervolgens heb ik met een dotting tool dat toch nog wat meer ingevuld. Ik heb allemaal kleurtjes van essence gebruikt, namelijk 115 rockablue, 24 Indian summer en 38 love is in the air. Ik heb het afgemaakt met een matte top coat.

I used Tip Guide stickers to create a little bit of unpolished nail. In the end I used a dotting tool to make it give it some more polish. I used all essence polishes, specifically 115 rockablue, 24 Indian summer and 38 love is in the air. I finished it off with a matte top coat.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie