Nail art

Een zoet ontwerp voor een zoet kleurtje

Vandaag heb ik een nieuw lootje getrokken uit mijn potje met alle kleurtjes van het Pantone palet voorjaar 2018. Dit keer is het Blooming Dahlia. Dit vond ik zo’n lief en zoet kleurtje, dat ik besloot mijn ontwerp in die richting te doen.

Today I made a new draw from my jar with all the colours of the Pantone seasonal palette spring 2018. This time it is Blooming Dahlia. This is such a cute and sweet colour, that I decided to incorporate that in my design.

Ik vond het moeilijk om binnen het seizoenspalet een passende kleur te vinden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor (mijn iets donkerdere interpretatie van) Spiced Apple. Ik zag een andere combinatie, maar die vond ik mooier met kleurtjes die niet in mijn Pantone selectie zaten. Dus die komt later deze week voorbij. 😁

It was difficult to match this shade with another colour within the seasonal palette. In the end I settled with (my slightly darker interpretation of) Spiced Apple. I did see another combination, but I liked it better in polishes that are not a part of my Pantone picks. That combination will come by later this week. 😁

Catrice ICONails 08 Catch of the day, Essie Shearling Darling, Dashica Infinity Nails 67

Dit heb ik gepakt: Catrice ICONails 08 Catch of the day (Blooming Dahlia), Essie Shearling Darling (Spiced Apple) en Dashica Infinity Nails stempelplaat nummer 67.

This is what I got: Catrice ICONails 08 Catch of the day (Blooming Dahlia), Essie Shearling Darling (Spiced Apple) and Dashica Infinity Nails stamping plate 67.

Sweet mani with stamped heart design in the pantone colours Blooming Dahlia and Spiced Apple

Hoe zoet is dit! Tot de volgende keer!

How cute is this! Until next time!

Jackie