Nail art

Ballet nail art

Deze ronde van When Colours Collide was met de thema kleuren Roze, Zilver en Zwart. Normaal gesproken zou nu aan het einde van het dansseizoen van Dochter een voorstelling zijn geweest. Maar door Covid is dit niet doorgegaan. Met deze nail art wil ik het dansseizoen wel wat aandacht geven.

This round of When Colours Collide had the theme colours Pink, Silver and Black. In normal times we would have had a performance by Daughter at the dance school. But because of Covid that has not happened. With this nail art I want to give some attention to the end of the season.

Ballet nail art
Ballet nail art

Duim, wijsvinger en pink kregen twee laagjes roze, terwijl middelvinger en ringvinger twee laagjes zilver kregen. Over de zilveren nagels deed ik een dry brush strook roze en stempelde ik een ballerina in zwart.

On the thumb nail, pointer nail and little finger nail I painted two coats of pink nail polish. On the middle finger nail and ring finger nail I painted two coats of silver nail polish. On the silver nails I added a pink dry brush line and I stamped a ballerina image in black.

Nail polises used for ballet nail art: Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink, 81 Metal Speaks Louder Than Words, KADS black stamping polish, KADS stamping plate Fashion 042
Polishes used

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink, Catrice ICONails 81 Metal Speaks Louder Than Words, KADS stempellak zwart, KADS stempelplaat Fashion 042.

Nail polises used for ballet nail art: Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink, 81 Metal Speaks Louder Than Words, KADS black stamping polish, KADS stamping plate Fashion 042.

Eerdere ballet nail arts vind je hier en hier.

In 2019 I made this ballet nail and this one too.

Stay safe, stay healthy!

Jackie

1 reactie

Reacties zijn gesloten.