Nail art

Ballerina nail art

Dit weekeinde had Dochter haar grote balletvoorstelling met de hele dansschool. Ik hielp achter de coulissen mee met het maken van knotten, heel veel haarlak opspuiten en het aanbrengen van make up. Om in het thema te blijven droeg ik deze nail art.

This weekend was the big ballet show of Daughters dance school. I helped behind the scenes with tying hair in tight ballet buns, using generous amounts of hair spray and applying stage make up. To stay with the theme I wore this nail art.

Het is niet vaak dat ik “dubbel” stempel, maar mijn eerste stempels in zilver waren niet heel goed gelukt. Ook in het roze ging het niet perfect, maar samen zag het er best goed uit. Ik heb met de nail art heel veel kleine meisjes heel blij gemaakt.

It’s not often that I use “double stamping”. But my first round of stamping in silver was with a lot of holes. Also the pink stamps are not perfect, but together it looked ok. With this nail art on I made a lot of little girls very happy.

Materials used for ballerina nail art: Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Hit the bottle stamping polish bubblegum bliss, Catrice ICONails Sassy Polish With Good Habits, Catrice Galactic Glow 05 Watch Out! Universe Blaze, BornPretty stamping plate BP-X07

Dit heb ik gebruikt: Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Hit the bottle stempellak bubblegum bliss, Catrice ICONails Sassy Polish With Good Habits, Catrice Galactic Glow 05 Watch Out! Universe Blaze en BornPretty stempelplaat BP-X07.

Materials used: Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Hit the bottle stamping polish bubblegum bliss, Catrice ICONails Sassy Polish With Good Habits, Catrice Galactic Glow 05 Watch Out! Universe Blaze and BornPretty stamping plate BP-X07.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie