Nail art

Zeemeermin nail art

Vandaag wil ik jullie deze zeemeermin nail art laten zien, die ik heb gemaakt met één van de Catrice Galactic Glow effect toppers.

Today I want to show you this mermaid nail art I made using one of the Catrice Galactic Glow effect toppers.

Mermaid nail art using one of my Catrice Galactic Glow toppers 08 Follow the Zodiacs

Ik heb mijn nagels lichtblauw gelakt met Essie Gel Couture Getting Intricate. Daarna heb ik op vier nagels Catrice Galactic Glow 08 Follow the Zodiacs aangebracht en eroverheen met donkerblauw het schubbenpatroon gestempeld. Op mijn ringvinger, zonder topper, heb ik een zeemeermin gestempeld.

I painted my nails light blue with Esse Gel Couture Getting Intricate. On four nails I also painted Catrice Galactic Glow 08 Follow the Zodiacs and stamped over it with dark blue. On my ring finger, the one without the Catrice topper, I stamped the mermaid.

Materials used for mermaid nail art: Essie Gel Couture Getting Intricate, Hit the bottle stamping polish Navy Jones's Locker, Catrice Galactic Glow 08 Follow the Zodiacs, BornPretty stamping plate BP-109 and Sea World S002

Dit heb ik gebruikt: Essie Gel Couture Getting Intricate, Hit the bottle stempellak Navy Jones’s Locker, Catrice Galactic Glow 08 Follow the Zodiacs, BornPretty stempelplaat BP-109 en BornPretty stempelplaat Sea World S002.

Materials used for mermaid nail art: Essie Gel Couture Getting Intricate, Hit the bottle stamping polish Navy Jones’s Locker, Catrice Galactic Glow 08 Follow the Zodiacs, BornPretty stamping plate BP-109 and BornPretty stamping plate Sea World S002.

Welke nail art zouden jullie willen maken met deze topper? Ik ben benieuwd! Laat het me weten in de comments.

What kind of nail art would you make with this topper? I’m just curious! Let me know in the comments.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

2 reacties

Reacties zijn gesloten.