Nail art

Nude en Goud

Deze ronde van When Colours Collide was met de kleuren Nude (neutraal, huidkleurig) en Goud. Ik heb een aantal favoriete merken voor nude kleuren en deze keer koos ik voor Essie. Om precies te zijn ik koos voor Essie Not just a pretty face. Zoals je straks op de overzichtsfoto kan zien, is deze nagellak regelmatig gebruikt.

This round of When Colours Collide was with the colours Nude (neutral, skin tones) and Gold. I use a couple of nail polish brands for my favourite nudes. This time I went with Essie and to be more precise I went with Essie Not just a pretty face. At the end of this post on the materials used picture you can see I’ve used this polish already many times.

Nude coloured nails with gold stamping

Ik heb alle nagels met Essie Not just a pretty face gelakt (3 laagjes) en op mijn middelvinger en ringvinger met goud een bloemig paisley achtig patroon gestempeld. Ik heb alles afgewerkt met een laagje top coat.

I painted all my nails with Essie Not just a pretty face (3 coats) and stamped with gold a floral pattern on my middle finger nail and ring finger nail. I finished it off with a layer of top coat.

Materials used for nude and gold nail art: Essie Not just a pretty face, Dashica Infinity Nails 96, Revlon Top Speed 835 24K

Dit heb ik gebruikt: Essie Not just a pretty face, Dashica Infinity Nails stempelplaat 96 en Revlon Top Speed 835 24K.

Materials used: Essie Not just a pretty face, Dashica Infinity Nails stamping plate 96 and Revlon Top Speed 835 24K.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie