Nagellak swatches

Masura Waterfall

Vandaag hebben we weer een blauwe nail art. Dit keer met Masura Waterfall. Dit is een thermal nagellak, die verandert van kleur afhankelijk van de temperatuur. Masura Waterfall gaat van bijna wit (warm) naar turquoise blauw (koud).

Today I’m showing you again a blue nail art. This time it’s with Masura Waterfall. This is a thermal nail polish, that changes colour depending on the temperature. Masura Waterfall changes from almost white (warm) to a turquoise blue (cold)

Masura Waterfall, cold state, photographed in artificial light

Hier laat ik het zien in drie dunne laagjes. Het is dan nog niet dekkend. Hier is de nagellak in de koude staat en gefotografeerd onder een lamp. Ik vind het heel mooi dat er ook een meer zilveren gloed zichtbaar is.

Here I’m showing it in three thin layers. It’s not fully covering yet. I’m showing it in the cold state and photographed under artificial light. I think the silvery sheen it has, is so beautiful.

Masura Waterfall warm state, photographed in the sun

Hier is het in de warme versie. Dan wordt het ook transparanter. Deze foto is in de zon genomen.

This is the warm state. The polish becomes more transparent. This picture is taken in the sunshine.

Masura Waterfall with an accent nail of Essie Garden Variety

Later vandaag heb ik er nog een accent nagel aan toegevoegd. En omdat het ook heel goed lukte op mijn andere hand, mag deze weer eens op de foto op de blog. (hier en hier zie je haar ook) De thermal laat ook iets van het kleurverloop zien.

Later today I added an accent nail. And because I got it looking good on my ‘other’ hand, I’m showing it on the blog again. (here and here are other moments) The thermal is also showing some of the colour change on this picture.

Materials used: Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Essie Garden Variety, Masura Waterfall, Maniology stamping plate BM-XL222

Dit heb ik gebruikt: Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Essie Garden Variety (wees voorzichtig, kan verkleuring in de nagel geven), Masura Waterfall, Maniology stempelplaat BM-XL222. Ook op de foto: de ring die ik graag draag in deze kleuren!

Materials used: Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Essie Garden Variety (be careful, is a stainer), Masura Waterfall, Maniology stamping plate BM-XL222. Also in this picture: the ring I like to wear that has exactly the same colours!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: NOTD: Masura Jacaranda Lace | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.