Nagellak swatches

Pantone challenge A/W deel 2

We zijn weer een maand verder, tijd voor een nieuw overzicht van de herfst/winter editie van de Pantone challenge. Ik heb deze keer voor jullie drie kleuren. Alle collages zijn weer van The NailPolishHoarder

It’s been a month, time for an update of the Autumn / Winter edition of the Pantone challenge. I have three shades today. All inspirational collages are by The NailPolishHoarder

Martini Olive

Martini Olive is een zo’n lastige kleur om te matchen. Het is een groene kleur met een goudbruine ondertoon. Uiteindelijk heb ik een aantal Herome nagellakken gekocht, voor alle kleuren die ik nog niet had voor de challenge. Voor Martini Olive heb ik nummer 63 gekocht. Op de foto draag ik twee laagjes.

Martini Olive was a very difficult colour to match. It’s a green shade with golden brown undertones. In the end I went to the drugstore and bought some Herome nail polishes, also for the other missing shades in the challenge. For Martini Olive I bought number 63. I wear two coats on the photo.

Russet Orange

Russet Orange is een herfstige oranje kleur. Ik heb gekozen voor een nagellak van DA Nails. Ik heb een aantal DA nagellakken gekocht en ik ben er erg enthousiast over. Ze lakken prettig en dekken in twee lagen. Ik heb kleur 044 Orange County voor Russet Orange gekozen.

Russet Orange is a autumnal orange shade. I matched it to a polish by DA Nails. I bought a couple of DA (Dutch drugstore chain) nail polishes and they perform surprisingly well. They have good brushes and on average cover in two coats. I’m wearing 044 Orange County as Russet Orange.

Crocus Petal

Ik was erg verrast toen ik deze kleur in het overzicht van Pantone zag. Ik vind deze kleur erg lente achtig. Ik heb wederom een kleur van DA Nails gekozen. Een holo nagellak! Dit zijn twee laagjes van 095 Beam met top coat, aangezien de lak wat mat opdroogt.

I was very surprised when I saw this shade in the Pantone forecast. This shade looks so more like spring. I chose again a shade by DA Nails. It’s a holographic nail polish! I’m showing two coats of 095 Beam with top coat, because the polish dries a bit matte.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Pantone challenge A/W 2019 slot | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.