Nail art

Thanksgiving nail art 2018

Morgen wordt in Amerika Thanksgiving gevierd. Deze feestdag wordt gevolgd door Black Friday, een dag vol koopjes en aanbiedingen die we hier in Nederland wel kennen. Met de kleuren die veel gebruikt worden met Thanksgiving heb ik een herfstige nail art gemaakt.

Tomorrow it’s Thanksgiving in the USA. The day after is Black Friday, a special sales day we also know in The Netherlands. I made a nail art today with the colours traditionally used for Thanksgiving.

Thanksgiving nail art 2018 with essence the gel nail polish 117 pumpkin spice

Ik heb een herfstig ontwerp gemaakt in donkerbruin, oranje en goud. De basis is essence the gel nail polish 58 need your love (pas op, deze maakt vlekken in je nagels) en essence the gel polish 117 pumpkin spice (ook een lak met sterk pigment die vlekken achterlaat). Met een reverse stamping methode heb ik op drie nagels eikenbladeren en eikeltjes gezet.

I made an autumnal design in dark brown, orange and gold. The base colours are essence the gel polish 58 need your love (be careful, stainer!) and essence the gel polish 117 pumpkin spice (another stainer!). Through reverse stamping I placed oak-leaves and acorns. 

Revlon 835 24K, Nicole Diary black stamping polish, essence the gel polish 112 flamingold, 58 need your love, 117 pumpkin spice, stamping plate Dashica Infinity Nails 160

Dit heb ik gebruikt: Revlon Top Speed 835 24K (om te stempelen), black stamping polish, essence the gel nail polish 112 flamingold (reverse stamping), essence the gel nail polish 58 need your love (basiskleur), essence the gel nail polish 117 pumpkin spice (basiskleur en reverse stamping), Dashica stempelplaat Infinity Nails – 160

This is what I used: Revlon Top Speed 835 24K (for stamping), black stamping polish, essence the gel nail polish 112 flamingold (reverse stamping), essence the gel nail polish 58 need your love (base colour), essence the gel nail polish 117 pumpkin spice (base and reverse stamping), Dashica stamping plate Infinity Nails – 160

Ik wens iedereen een fijne Thanksgiving! Ik hoop dat je een fijne dag hebt!

I want to wish a happy Thanksgiving day to everyone! I hope you have a great time!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie