Nagellak swatches, Nail art

NOTD: Masura Jacaranda Lace

Ik heb weer een thermo nagellak voor vandaag! Ik heb mij voor de nail art laten inspireren door een eerdere nail art die ik maakte met een thermo nagellak, Wikkid polish Holiday mode.

I’m showing another thermal polish today! I shamelessly used an older nail art over a thermo polish as my inspiration. That was Wikkid polish Holiday mode.

Masura Jacaranda Lace (cold state)

Maar vandaag hebben we het over Masura Jacaranda Lace. Een paarse thermal die in samenwerking met Hypnotic Polish is gemaakt. Deze nagellak is redelijk makkelijk in drie dunne laagjes aan te brengen. Ik vond deze ook veel prettiger aan te brengen dan Masura Waterfall.

Today we’re showing you Masura Jacaranda Lace. It’s a purple thermal that was made in collaboration with hypnotic polish.com. It’s a polish that was pretty easy to paint on in three thin coats. It painted much easier than Masura Waterfall.

Masura Jacaranda Lace (warm state)

Als de nagellak warm is, wordt hij wat transparanter. Ik vind dat zelf geen probleem.

When this polish goes to it’s warm state, it becomes more sheer. I don’t mind that my natural nail is showing.

Masura Jacaranda Lace (transitioning, showing the holo sparkle)

Ik heb met mijn telefoon nog deze niet al te beste foto gemaakt. Hier zie je de kleur veranderen en kan je ook zien dat het meer geleidelijk gaat. Wat ik erg mooi vind aan deze nagellak is dat er wat scattered holo sparkle in zit en een rode shimmer. Deze nagellak heeft veel meer foto’s nodig als je de vele gezichten van deze nagellak wil vastleggen.

With my phone I took this thumbshot, that’s not really in focus. But it’s showing the transitioning really well. It’s doesn’t go immediately to an almost transparent whitish shade, but lightens op more gradually. What I really like about this polish is that is has a scattered holo sparkle and a red shimmer. It has many more faces than these three pictures are showing.

Materials used: CJS stamping polish 016, Masura Jacaranda Lace, Maniology stamping plate BM-XL205.

Dit heb ik gebruikt: CJS stempellak 016, Masura Jacaranda Lace, Maniology stempelplaat BM-XL205.

Materials used: CJS stamping polish 016, Masura Jacaranda Lace, Maniology stamping plate BM-XL205.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Drie keer lila nagellak van Catrice | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.