Nail art

Drie keer lila nagellak van Catrice

Deze week draag ik een nail art die ik heb gemaakt met drie verschillende lila nagellakken van Catrice. Gewoon omdat ik zin had in pastels. Waarschijnlijk ook doordat ik de hele tijd de warme staat van Masura Jacaranda Lace heb gezien tijdens de hittegolf en een beetje meer kleur wilde, maar ook weer niet te veel. Begrijp je mij nog?

This week I’m wearing a nail art made with three different lilac polishes by Catrice. Just because I was in the mood for pastels. And probably also because I was wearing Masura Jacaranda Lace during a heatwave and wanted a little more colour then the warm state of that thermal polish, but also not too much. Do you still follow me?

Lilac nail art with Catrice polishes

Om te beginnen heb ik twee laagjes van Catrice ICONails 76 Do It With Lavender gelakt op alle nagels behalve mijn ring vinger. Daar heb ik twee laagjes aangebracht van Catrice ICONails 66 And Now It Is Polish Time. Vervolgens heb ik op mijn duim en pink nog een laagje aangebracht van Catrice 71 I Kinda Lilac You. Op mijn wijsvinger en middelvinger heb ik met de metallic And Now It Is Polish Time gestempeld. Tot slot heb ik alles afgewerkt met een laagje top coat.

I started with painting all my nails except for my ring finger with two coats of Catrice ICONails 76 Do It With Lavender. My ring finger was given two coats of Catrice ICONails 66 And Now It Is Polish Time. Than I added one coat of Catrice ICONails 71 I Kinda Lilac You to my thumb and little finger. I stamped with the metallic And Now It Is Polish Time on the index finger and middle finger. And finally I sealed it all in with a layer of top coat.

Materials used for lilac nail art: Catrice ICONails gel lacquer 66 And Now It Is Polish Time, 76 Do It With Lavender, 71 I Kinda Lilac You, Dashica Infinity Nail stamping plate 125

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails gel lacquer 66 And Now It Is Polish Time, Catrice ICONails gel lacquer 76 Do It With Lavender, Catrice ICONails gel lacquer 71 I Kinda Lilac You en Dashica Infinity Nail stempelplaat 125.

Materials used: Catrice ICONails gel lacquer 66 And Now It Is Polish Time, Catrice ICONails gel lacquer 76 Do It With Lavender, Catrice ICONails gel lacquer 71 I Kinda Lilac You and Dashica Infinity Nail stamping plate 125.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie