Nail art

Mijn eerste MoYou plaat 2

Vorige week heb ik al verteld dat ik een nieuw merk stempelplaat had gekocht: Moyou London. Deze week heb ik met deze stempelplaat een heel andere manicure gemaakt. Het neutrale grijs paste heel goed bij mijn activiteiten van afgelopen week, nu had ik zin in meer kleur! Lente bloesem kleuren!

Last week I wrote that I bought a new stamping plate: a Moyou London plate. This week I made a completely different manicure with this plate. The neutral grey of last week fitted the activities I had, but today I was in the mood for colour! Spring blossom colours!

Catrice ICONails 29 Donut Worry Be Happy!, Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink, Essence Stampy polish 001 stamp me! white en Essence the gel polish 76 coral me crazy

Ik koos voor Catrice ICONails 29 Donut Worry Be Happy!, Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink, Essence Stampy polish 001 stamp me! white en Essence the gel polish 76 coral me crazy.

I went with Catrice ICONails 29 Donut Worry Be Happy!, Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink, Essence Stampy polish 001 stamp me! white and Essence the gel polish 76 coral me crazy.

Skittle mani holding Catrice ICONails 29 Donut Worry Be Happy!

Mijn duim en pink kregen de middenroze tint, mijn wijsvinger werd lichtroze en mijn middelvinger donkerroze. Op mijn ringvinger maakte ik eerst een smoosh van alle drie de kleuren en daaroverheen zette ik een stempel.

I polished my thumb and little finger in the midtone pink, my pointer finger light pink and my middle finger the deepest pink. I made a smoosh for my ring finger of all three colours and I topped it off with a stamp.

Het lukte zelfs heel goed op mijn andere hand. Dus een foto met twee handen als bonus!

It even was successful on my other hand. So a bonus picture with two hands!

Look I have two hands!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie