Nail art

Mijn eerste MoYou plaat 1

Nu ik de stap heb gemaakt naar online, kom ik een heleboel nieuwe ideeën tegen. In mijn collectie stempelplaten zit veel Dashica en BornPretty. Maar daar is nu een nieuw merk bijgekomen: ik heb mijn eerste MoYou London plaat gekocht!

I have come across a lot of new ideas now I that I have taken the step to go online. I have many stamping plates by Dashica and BornPretty in my collection. And now a new label has joined: I bought my first MoYou London plate!

MoYou London stamping plate Trend Hunter 07

De stempels op deze plaat zijn vrij klein. Ideaal als je kortere nagels hebt zoals ik, voor langere nagels zijn er XL versies.

The stamps on this plate are small. Ideal for short nails, for longer nails they have XL versions.

Ik kreeg inspiratie voor twee verschillende nail arts. Deze week laat ik de eerste zien.

I was immediately inspired to do two different nail arts. This week I will show you the first one.

Essence the gel nail polish Modern Mattv100 miracle stone, Essence colour boost 08 instant party, Moyou London Trend Hunter 07

Deze week is de thema kleur van de Pantone challenge Harbor mist. Ik koos daarvoor de essence kleur modern matt 100 miracle stone. Deze kleur gebruik ik ook als basis voor de eerste nail art met mijn nieuwe MoYou plaat. Ik pakte Essence colour boost in 08 instant party om mee te stempelen.

This weeks theme colour of the Pantone challenge is Harbor mist. My entry was Essence the gel nail polish modern matt 100 miracle stone. This is also my choice base colour for my first nails art with my new MoYou plate. I picked Essence colour boost in 08 instant party to stamp.

En dit is het geworden:

And this is the result:

Stamping manicure with essence 100 miracle stone, a modern matt polish

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Mijn eerste MoYou plaat 2 | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.