Nail art

Ballerina nail art versie 2

De kinderen gaan weer naar school en ook de andere activiteiten gaan weer opstarten. Dit seizoen gaat Dochter dansen in de volgende groep bij ballet. Dat is best spannend, omdat er ook een aantal oudere meisjes bij zitten. Om de spanning op een leuke manier af te leiden, mocht Dochter mijn nail art voor deze week uitzoeken en je raadt het al: het werd een ballet nail art! Hier vind je mijn vorige ballerina nail art.

The kids are back to school and the after school activities are also starting again. This season Daughter will start her ballet lessons in the next group. That is kind of exciting, because there are also some older girls dancing at this time slot. To give her some distraction, Daughter could choose my nail art for this week. And guess what: it is a ballet nail art! Here you can find my last ballerina nail art.

Ballerina nail art version 2

Ik had wat ruzie met de roze nagellak van Sally Hansen Complete Salon Manicure. Die heet Aflorable en ook al is de kleur heel schattig, na drie laagjes was de dekking nog steeds heel onregelmatig. Ik loste dit maar op met een laagje Catrice Galactic Glow en een dikke laag top coat. De Catrice viel heel goed bij Dochter in de smaak, want ze houdt wel van glimmers. Aan de andere kant ging de donkerroze lak er gemakkelijk op in twee laagjes.

It was a bit of a fight to paint the light pink nails. I used Sally Hansen Complete Salon Manicure called Aflorable. Even though the colour is really adorable, after three coats is was still a streaky mess. I solved it with a layer Catrice Galactic Glow and a thick layer of top coat. This solution was very much liked by Daughter, because she likes shimmery things. On the other hand the dark pink polish was an easy two coats.

Materials used: Sally Hansen Complete Salon Manicure 542 Cherry Up and 523 Aflorable, Catrice Galactic Glow 02 Enchanted by prismatic spell, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss, KADS stamping plate FASHION 042

Dit heb ik gebruikt: Sally Hansen Complete Salon Manicure 542 Cherry Up en 523 Aflorable, Catrice Galactic Glow 02 Enchanted by prismatic spell, Hit the bottle stempellak Bubblegum Bliss en KADS stempelplaat FASHION 042. De Sally Hansen nagellakken heb ik al wat jaren, dus dus ik weet niet zeker of dat van invloed is op de kwaliteit van Aflorable.

Materials used: Sally Hansen Complete Salon Manicure 542 Cherry Up and 523 Aflorable, Catrice Galactic Glow 02 Enchanted by prismatic spell, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss and KADS stamping plate FASHION 042. I own the Sally Hansen polishes already for some years, I don’t know if that has an impact on the streakiness I experienced with Aflorable.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie