Nail art

Geel, grijs en bruin

Wat doe je met de kleuren geel, grijs en bruin dacht ik toen ik de nieuwe opdracht van When Colours Collide las. Zonnebloemen? Ik ging mijn stempelplaten door en kwam een grafische bloemenpatroon tegen. Dit heb ik er van gemaakt.

What to do with Yellow, Grey and Brown were my thoughts when I read the new challenge of When Colours Collide. Sun flowers maybe? I searched my stamping plates and found a graphic art inspired floral pattern. This is what I made.

Graphic art inspired floral pattern stamped

Ik heb mijn duim en pink bruin gelakt en de overige vingers geel. Op de gele nagels heb ik met grijze stempellak een grafisch bloemenpatroon gestempeld. In het centrum van de bloemen heb ik met een dotting tool bruine stippen gezet.

I painted my thumb and little finger with brown polish and the other fingers with a yellow polish. I stamped over the yellow polish with a grey stamping polish a graphic art inspired floral pattern. In the middle of the flowers I added a brown dot with a dotting tool.

Materials used for stamped graphic art inspired floral pattern: Dashica Infinity Nails stamping plate 157, Maniology stamping polish storm cloud, Catrice ICONails 68 Turn the lights on, Catrice Brown Collection 01 Fashion Addicted.

Dit heb ik gebruikt: Dashica Infinity Nails stempelplaat 157, Maniology stempellak in de kleur storm cloud (grijs), Catrice ICONails 68 Turn the lights on (geel) en Catrice Brown Collection 01 Fashion Addicted (bruin).

Materials used: Dashica Infinity Nails stamping plate 157, Maniology stamping polish storm cloud (grey), Catrice ICONails 68 Turn the lights on (yellow) and Catrice Brown Collection 01 Fashion Addicted (brown).

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

2 reacties

    • The sad thing is that Dashica has stopped their business 😔 I don’t know if there’s places where you could find some of their plates 🤷‍♀️

      Like

Reacties zijn gesloten.