Nail art

KADS stempelplaten FLOWER 043 en 044

Ik heb weer een aantal stempelplaten bij KADS besteld. Nadat mijn eerste ervaring zo-zo was, heb ik nu een aantal hele leuke platen bij KADS besteld. Daarbij heb ik ook een paar stempellakken besteld en nu alles binnen is wil ik met jullie naar deze twee stempelplaten en een groene stempellak kijken.

I placed a new order with KADS for stamping plates and stamping polishes. After my first so-so experience, I think I have recieved some really nice plates. Now I have received everything I want to look at two stamping plates and a green stamping polish.

De stempelplaten FLOWER 043 en 044 zijn samen te gebruiken om middels double stamping diverse bloemen- en bladerafbeeldingen te creëren. Ik heb een takje van de plaat FLOWER 044 gecombineerd met een bloem van de FLOWER 043.

The stamping plates FLOWER 043 and 044 can be used together to create several flower and leaves images. They are meant to be used as double stamping templates. I used a leave image from FLOWER 044 with a flower from FLOWER 043.

floral nail art with KADS stamping plates FLOWER 043 and 044

Ik ben nog niet helemaal fan van de stempellakken, omdat deze groene stempellak in ieder geval vlekt met de top coat die normaal wel goed gaat met mijn andere stempellakken.

I’m not really a fan yet of their stamping polishes, because this green stamping polish smudged with my usual top coat. And I normally have no problems with the other stamping polishes.

Materials used: essence the gel polish 95 vibrant purple, essence the gel polish 55 be awesome tonight, KADS stamping polish "dark green", CJS stamping polish 016, Maniology stamping polish eldorado, Hit the bottle stamping polish cactus juice, KADS stamping plates FLOWER 043 and 044.

Dit heb ik allemaal gebruikt: essence the gel polish 95 vibrant purple, essence the gel polish 55 be awesome tonight, KADS stempellak “donkergroen”, CJS stempellak 016, Maniology stempellak eldorado, Hit the bottle stempellak cactus juice, KADS stempelplaten FLOWER 043 en 044.

Materials used: essence the gel polish 95 vibrant purple, essence the gel polish 55 be awesome tonight, KADS stamping polish “dark green”, CJS stamping polish 016, Maniology stamping polish eldorado, Hit the bottle stamping polish cactus juice, KADS stamping plates FLOWER 043 and 044.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie