Nail art

Layered stamping met KADS – 1

Ik heb hele mooie layered stamping nail art gezien van andere dames en dat maakte mij nieuwsgierig om het ook uit te proberen. Ik heb twee KADS layered stamping plates gekocht: eentje met bloemen en eentje met blaadjes. Helaas ontdekte ik bij levering dat de bloemen groter zijn dan mijn nagels. Toch ga ik er het beste van maken.

I saw very beautiful layered stamping nail art by other ladies and that made me excited to try it too. I ordered two KADS layered stamping plates: one with flowers and one with leaves. After delivery I discovered that the flowers are bigger than my nails. But I will try to make it work.

Als eerste heb ik een heleboel essence nagellakken verzameld. Over het algemeen stempelen die prima. Ik ben in de roze sfeer gebleven.

First I collected a couple of essence the gel nail polishes. They usually also stamp fine. I stayed in rosey colours. 

Essence the gel nail polish in 13 forgive me, 55 be awesome tonight, 48 my love diary, 107 rosewood forest, 54 dream on. KADS Flower 036.

Van links naar rechts: essence the gel nail polish in 13 forgive me, 55 be awesome tonight, 48 my love diary, 107 rosewood forest en 54 dream on. KADS stempelplaat Flower 036.

Left to right: essence the gel nail polish in 13 forgive me, 55 be awesome tonight, 48 my love diary, 107 rosewood forest and 54 dream on. KADS stamping plate Flower 036.

Layered stamping with KADS flower 036 and essence

Helemaal geslaagd vind ik het dus niet. Misschien zijn het de kleuren, misschien is het de grote van de bloem. Mijn vriendin noemde het een artistiek iets en zag pas later dat het een bloem was. Ik denk dat ik nog even moet oefenen met deze techniek.

I am not fully convinced I like the end result. Maybe it is the combination of colours. Maybe it is the size of the flower. My friend called it an artistic something en needed some time to realise it was a flower. I think I need more practice with this technique. 

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

 

3 reacties

  1. Pingback: Layered stamping met KADS – 2 | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.