Nagellak swatches, Nail art

Masura Sakura

Masura Sakura is een thermal nagellak, dat betekent dat de kleur onder invloed van temperatuur veranderd. In het geval van Masura Sakura gaat de kleur van diep felroze (koud) naar lichtroze-bijna wit (warm).

Masura Sakura is a thermal nail polish, which means that the colour changes depending on the temperature. In the case of Masura Sakura the colour changes between deep bright pink (cold state) to light pink-almost white (warm state).

Masura Sakura thermail nail polish with accent nail
Masura Sakura thermal nail polish with accent nail

Naast dat de nagellak dus van kleur wisselt, heeft deze ook flakies en kleine roze glitters. De koude staat is zelfs iets donkerder dan de kleur in het flesje. Als accentnagels heb ik bloemen gestempeld in een dieproze kleur. Bij koude handen verdwijnen ze in de dieproze kleur.

This nail polish is also filled with flakes and small pink glitters. And the cold state is even slightly darker than the bottle. I stamped a floral image as accent nail in de bright pink. The fun thing is that this image disappears with cold hands.

Masura Sakura thermal nail polish, Hit the bottle stamping polish Psycho Pink, KADS stamping plate fashion 076
Nail polishes used

Dit heb ik gebruikt: Masura 1424 Sakura, Hit the bottle stempellak Psycho Pink, KADS stempelplaat Fashion 076.

Polishes used: Masura 1424 Sakura, Hit the bottle stamping polish Psycho Pink, KADS stamping plate Fashion 076.

Stay safe, stay healthy!

Jackie