Nail art

Floral nail art with Masura Puerto Azul

Soms vraag ik thuis wat ik op mijn nagels zal doen. Vandaag kreeg ik daarop het antwoord van mijn zoon: blauw met bloemetjes! Nu is blauw een van zijn lievelingskleuren en niet heel verrassend als antwoord, maar de bloemetjes waren een onverwachte toevoeging. Dus met de opdracht blauw met bloemetjes ging ik iets maken.

Sometimes I ask the family here what I shall do with my nails. Today our son aswered: blue with flowers! The blue was not suprising, since it’s one of his favorite colours. But the flowers were unexpected. So I went through my polishes and stamping plates to create something blue with flowers.

Blue floral nail art.
Blue floral nail art

Ik koos Masura Puerto Azul als basiskleur en op mijn ringvingernagel deed ik Catrice Sneakers & Denim. Over de Catrice stempelde ik een bloemenpatroon van KADS met Hit the Bottle Navy Jones’s Locker.

I chose Masura Puerto Azul as base colour and on my ring fingernail I painted Catrice Sneakers & Denim. I chose Masura Puerto Azul as base colour and on my ring fingernail I painted Catrice Sneakers & Denim. Over the Catrice polish I stamped a floral pattern by KADS with Hit the Bottle Navy Jones’s Locker.

Polishes and stamping plate used: Masura 1256 Puerto Azul, Catrice ICONails 109 Sneakers & Denim, KADS stamping plate Flower 052, Hit the Bottle stamping polish Navy Jones’s Locker.
Polishes and stamping plate used

Dit heb ik gebruikt: Masura 1256 Puerto Azul, Catrice ICONails 109 Sneakers & Denim, KADS stempelplaat Flower 052, Hit the Bottle stempellak Navy Jones’s Locker.

Polishes and stamping plate used: Masura 1256 Puerto Azul, Catrice ICONails 109 Sneakers & Denim, KADS stamping plate Flower 052, Hit the Bottle stamping polish Navy Jones’s Locker.

Ik vond het resultaat zo leuk dat ik er ook mijn tenen het zelfde heb gegeven. Het is echt zelden dat ik dat doe!

I liked the result so much that I created a matching pedi. It’s really rare for me to wear a matching mani-pedi!

Stay safe, stay healthy!

Jackie