Nagellak swatches, Nail art

Masura She Meets The Sunrises

Een van de lakken in het Valentijns kado aan mijzelf was Masura She Meets The Sunrises. Ik vind het dragen van thermal nagellakken het leukst in warm (maar niet te heet) weer. Want dan zie ik de meeste kleurwisselingen. Bij heet weer zie ik alleen de warme staat en bij koud weer alleen de koude staat. Maar bij warm weer wisselt het bij mij nog het meest.

One of the polishes in the Valentine’s gift to myself was Masura She Meets The Sunrises. I prefer wearing thermal nail polishes with warm (not hot) weather. With warm weather I have the most changes in the colours. Hot weather only gives me the hot state and cold weather the cold state of the polish.

Masura She Meets The Sunrises

Ik draag twee laagjes met topcoat. De nagellak kan in de warme staat (en lichtste kleur) hier en daar nog een derde laagje gebruiken. Maar ik vond het niet storend. De kleuren gaan van een Bordeaux rood naar een neutrale roze. De nagellak heeft een shimmer die mij wat brons naar roze overkomt. In deze kleur had ik ook een metallic nagellak en die gebruikte ik om een klein accent te stempelen op mijn ringvingernagels.

I’m wearing two coats with top coat. The nail polish could use a third coat on some nails in the warm state, but I didn’t mind. It changes from Bordeaux red (cold state) to a neutral pink (warm state). The polish has a shimmer that in my eyes goes from bronze to pink. I had a metallic polish in a similar shade and used it to stamp a little accent on my ring finger nail.

Ik ben vergeten een foto te maken van de gebruikte spullen.

This time no pic of the things I used.

Stay safe, stay healthy!

Jackie