Nail art

Pastel pink and dark green

Deze ronde van When Colours Collide had de thema kleuren Pastel roze en Donkergroen. Dit heb ik ermee gemaakt.

This round of When Colours Collide had the theme colours Pastel Pink and Dark Green. This is what I made.

Nail art met cactussen

Als basis gebruikte ik essence 55 be awesome tonight! Deze dekt volledig in twee laagjes. Het is een oudje, maar ik gebruik hem graag. Daarover stempelde ik met een donkergroene stempellak van KADS met een afbeelding met cactussen en kleine hartjes.

As base I used essence 55 be awesome tonight! I painted two coats for full coverage. It’s an older polish, but I still love using it. On top I stamped an image with cactuses and small hearts with a dark green stamping polish by KADS.

Materials used

Dit heb ik gebruikt: essence the gel nail polish 55 be awesome tonight!, KADS stempellak donkergroen, KADS stempelplaat Nature 029.

Materials used: essence the gel nail polish 55 be awesome tonight!, KADS stamping polish dark green, KADS stamping plate Nature 029.

Dit weekeinde is een belangrijkste stap gezet in het versoepelen van de corona maatregelen. En afgelopen week kon ik een afspraak maken voor mijn vaccinatie. Allemaal stappen die een mooie zomer beloven. Ik ben optimistische gestemd over de nabije toekomst!

This weekend an important next step in releasing covid measures was made. And last week I could make an appointment for my vaccination. All these things give way to a beautiful summer. I’m optimistic for the times to come!

Stay safe, stay healthy!

Jackie