Nail art

Abstracte nail art met KADS

Vorig jaar ontdekte het merk KADS op AliExpress en kocht toen twee layered stempelplaten in hun official store. Helaas bleken de afbeeldingen te groot voor mijn nagels (zie de nail arts hier en hier). Vorige maand heb ik opnieuw een paar platen gekocht, omdat op instagram Tatjana @muppet.xy steeds mooie nail arts liet zien en er enthousiast over schreef. Deze keer heb ik beter opgelet op het type en het formaat van de afbeeldingen. Vandaag laat ik de eerste nail art zien die ik met één van deze platen heb gemaakt.

Last year I discovered the label KADS on AliExpress en bought two layered stamping plates in their official store. Sadly the images turned out to be to big for my narrow curved nails (see the nail arts here and here). Last month I placed a new order in their official store, because Tatjana @muppet.xy kept showing beautiful nail arts with these plates and was so enthusiastic about them. This time I really payed attention to the type and size of the images. Today I’m showing you the first nail art I made with one of the new plates.

Abstract nail art with KADS stamping plate Fashion 029

Ik heb eerst mijn nagels gelakt met Catrice ICONails Good Lack! (een off-white). Daarover heb ik wat roze vlekken gesponsd met Sally Hansen Primrose and Proper. Over deze basis heb ik een laagje aangebracht met Wikkid polish Air, een topper met flakies. Daarover heen heb ik toen met groen de spetters gestempeld en het toen afgewerkt met een laagje top coat.

I started with painting my nails with Catrice ICONails Good Lack! (an off-white). On top I sponged some random pink stains. I finished the base with a layer of Wikkid polish Air, a topper with flakies. On top of it all I stamped with green the splatters of KADS Fashion 029 and sealed it with top coat.

Materials used: Catrice ICONails 24 Good Lack!, Sally Hansen Color Therapy Primrose and Proper, Wikkid polish Air, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice, KADS stamping plate Fashion 029

Dit heb ik allemaal gebruikt: Catrice ICONails 24 Good Lack!, Sally Hansen Color Therapy Primrose and Proper, Wikkid polish Air, Hit the bottle stempellak Cactus Juice en KADS stempelplaat Fashion 029.

Materials used: Catrice ICONails 24 Good Lack!, Sally Hansen Color Therapy Primrose and Proper, Wikkid polish Air, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice and KADS stamping plate Fashion 029.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

3 reacties

  1. Pingback: Catrice Galactic Glow Swatches and Review | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.