Nail art

Fijne Moederdag!

Vandaag vierden we hier moederdag. Ik ben vandaag verwend met een lekker ontbijt, mooie knutselwerken en voor het eerst ook een heus gekocht kado. Verder zijn we op bezoek gegaan bij de “andere” moeders: de oma’s.

Today we celebrated Mother’s Day. I got breakfast in bed, beautiful art work made by the kids and for the first time they also bought a real present for me. Later we paid a visit to the “other” moms: the grandmothers.

Floral Mother's Day nails with water decals.

Ik wilde bloemen op mijn nagels en had al een hele tijd deze water decals liggen. Ik heb ze een keer gekregen bij een bestelling. Ik heb nog snel een foto gemaakt voordat ik ze op mijn andere hand deed.

I wanted floral nails and I received these water decals some time ago. They were part of a gift with order. I took a picture before I cut them up to do my other hand.

Materials used: Essie Gel Couture Stitch by stitch, water decals with flowers

Dit heb ik gebruikt: Essie Gel Couture Stitch by stitch en water decals met bloemen.

Materials used: Essie Gel Couture Stitch by stitch and water decals with flowers.

Ik hoop dat alle moeders die dit lezen ook vandaag een gezellige dag hebben gehad. Tot de volgende keer!

I hope all mothers reading this also had a nice Mother’s Day. Until next time!

Jackie