Nagellak swatches, Nail art

NOTD: OPI Kermit me to speak

Het is alweer twee weken verder, dus dat betekent dat er weer een nieuwe ronde van When Colours Collide is geweest. Deze keer was de opdracht om met een duo- of multichrome nagellak te werken met wat nail art in zwart en/of wit. Ik koos voor OPI Kermit me to speak, een duo chrome die wisselt tussen een groenig goud en paars.

It’s been two weeks, so it’s time for a new round of When Colours Collide. This time the challenge was to use duo chrome or multi chrome nail polish with some nail art in black and/or white. I chose OPI Kermit me to speak, a duo chrome that switches between a greeny gold and purple.

OPI Kermit me to speak with a little stamping nail art

Ik bracht drie dunne laagjes aan van OPI Kermit met to speak en stempelde op mijn ringvinger een accent met zwarte varens. Het was een hele leuke uitdaging om in de foto de shift zichtbaar te hebben.

I painted three thin coats of OPI Kermit me to speak and stamped on my ring finger an accent with black fern leaves. I really loved the challenge to show off the shift in the picture.

Macro shot of OPI Kermit me to speak

Hier is een macro foto van de nagellak met de nail art. Ook in deze foto kan je goed het kleurverloop in de nagellak zien.

Here’s a macro shot of the polish and the nail art. Also in this picture you can really see the shift in the colour.

Materials used: OPI Kermit me to speak, black stamping polish, Dashica stamping plate SdP-89

Dit heb ik gebruikt: OPI Kermit me to speak, zwarte stempellak en Dashica stempelplaat SdP-89.

Materials used: OPI Kermit me to speak, black stamping polish and Dashica stamping plate SdP-89.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie