Nail art

Koningsdag 2021

Net als vorig jaar is Koningsdag in 2021 aangepast ivm de pandemie. Daarom heb ik een extra vrolijke nail art gemaakt.

Just like last year King’s Day is scaled down in 2021 due to the pandemic. So I made an extra happy nail art.

Koningsdag nail art 2021, King's Day nail art
Koningsdag nail art

Ik ben voor holografisch oranje gegaan! En een grappige smiley van een oude stamping plate. Mijn accent nagel heeft een beetje rood, wit, een beetje blauw en oranje. Alle nationale kleuren. Het is heerlijk zonnig, dus ik kon de holo ook op de foto krijgen.

I chose a holographic orange nail polish! And a funny smiley face from an old stamping plate. In my accent nail I managed to get all the national colours: a bit of red, white, a bit of blue and orange. The weather is sunny, so I managed to show off the holo on the picture.

Materials used: Wikkid polish Tangerine, essence the gel nail polish 33 wild white ways, Hit the bottle Navy Jone's Locker, Twinkled T stamping polish Swerve, Dashica stamping plate SdP-66.
Polishes used

Dit heb ik gebruikt: Wikkid polish Tangerine, essence the gel nail polish 33 wild white ways, Hit the bottle Navy Jone’s Locker, Twinkled T stamping polish Swerve en Dashica stempelplaat SdP-66.

Materials used: Wikkid polish Tangerine, essence the gel nail polish 33 wild white ways, Hit the bottle Navy Jone’s Locker, Twinkled T stamping polish Swerve and Dashica stamping plate SdP-66.

Aangezien het prachtig weer is en het meerendeel van de activiteiten op tv worden uitgezonden, gaan we dat maar missen. We gaan wandelen in de zon in hopelijk een rustig buitengebied. En anders gaan we nog even verder om te kijken of het daar rustiger is. We kijken wel uit naar het online optreden van The Streamers vanavond! Maak er een leuke dag van! Hopelijk is het volgend jaar wel als vanouds.

It’s beautiful spring weather and most of the King’s Day activities are tv shows. So we decided to give it a pass. We plan to go for an outdoor activity: a long walk in a recreational area that is usually quiet. And if it’s not quiet, we will go slightly further and hope that one is quiet. We’re looking forward to the online show of The Streamers tonight! I hope you have a fun day! And hopefully next year it will be more like “normal times”.

Stay safe, stay healthy!

Jackie