Nail art

Donkerblauw, wit en oranje

De laatste ronde van When Colours Collide was met de thema kleuren Donkerblauw, Wit en Oranje. Dit heb ik ermee gedaan.

Last round of When Colours Collide had the theme colours Dark blue, White and Orange. This is what I was inspired to make.

Floral nail art
Floral nail art

Als basis gebruikte ik witte nagellak van Essence. Daarover stempelde ik via de reverse stamping methode ingekleurde bloemen in blauw en oranje.

As base I used white nail polish by Essence. On top I stamped through reverse stamping blue and orange flowers.

Zonder foto zijn dit de spullen die ik heb gebruikt: essence 33 Wild White Ways, Catrice 46 Work Hard, Play Orange, Hit the bottle stempellak Navy Jones’s Locker, KADS stempelplaat Flower 031.

No picture this time, but in words this is what I used: essence 33 Wild White Ways, Catrice 46 Work Hard, Play Orange, Hit the bottle stamping polish Navy Jones’s Locker, KADS stamping plate Flower 031.

Deze keer ben ik een dag later dan gebruikelijk. Ik heb wat problemen met de desktop versie van WordPress waar ik normaal gesproken mijn blogs op schrijf. Uiteindelijk nu dus uitgeweken naar de app op de iPad. Maar dat is allemaal net even anders ingericht. Als ik straks gepubliceerd heb, ben ik erg trots op mijzelf 😅

I’m a day late, because I’m experiencing some problems with the desktop version of WordPress. So I decided to give the app a try on the iPad. It’s all slightly different from what I’m used to. So if I something have published tonight, I will be very happy 😅

Stay safe, stay healthy!

Jackie