Nail art

Groen, Paars en Peach

Deze ronde van When Colours Collide had de thema kleuren Groen, Paars en Peach. Eerlijk gezegd is het een kleurencombinatie die ik niet zo snel zelf bedacht zou hebben. Maar met Moederdag in mijn achterhoofd kwam ik toch tot een leuk ontwerp. Want op Moederdag geef je … bloemen!

This round of When Colours Collide had the theme colours Green, Purple and Peach. It’s a colour combination that I would not have made myself. But I came to a design I really liked. I just needed to remind myself that today is also Mother’s Day. Because on Mother’s Day you give … flowers!

Mother’s Day nail art

Ik koos groen als basiskleur met licht paars op de accentnagel. Op de groene nagels stempelde ik een patroon met blaadjes en blokjes. Het was een beetje priegelen, maar het lukte mij dan om de blaadjes met groene stempellak en de blokjes met paarse stempellak te krijgen. Op de lichtpaarse accentnagel stempelde ik bloemen in de kleur peach.

I chose green as the base with a light purple on the accent nail. On the green nails I stamped a pattern with leaves and little blocks. I needed to be precise, but that way I managed to stamp de leaves in green and the little blocks in purple. On the light puple accent nail I stamped flowers in the colour peach.

Polishes used for Mother’s Day nail art

Dit heb ik gebruik: essence shine last & go 50 I am what I am, Essie Gel Couture dress call, KADS stempellak groen, CJS stamping polish 016, Twinkled T stamping polish Coraline, KADS stempelplaat Flower 043.

Materials used: essence shine last & go 50 I am what I am, Essie Gel Couture dress call, KADS stamping polish green, CJS stamping polish 016, Twinkled T stamping polish Coraline, KADS stamping plate Flower 043.

Stay safe, stay healthy!

Jackie