Nagellak swatches

Vier nieuwe swatches Catrice More Than Nude nagellak

Het is bijna een jaar geleden dat ik swatches uit de Catrice More Than Nude nail polish lijn toonde. Vandaag heb ik vier nieuwe kleuren. Vorig jaar was ik erg onder de indruk van een paar kleuren. Ik ben benieuwd of ik weer nieuwe favorieten erbij krijg. Alle kleuren laat ik zien in twee laagjes met top coat. Ze zijn namelijk bedoeld om enigszins transparant te zijn.

It’s been a year since I showed swatches from the Catrice More Than Nude nail polish line. Today I have four new shades. Last year I was really impressed by some shades and I hope this release will give me new favourites. I’m showing every polish in two coats with top coat. They are meant to be sheer, but you could always add extra coats.

Catrice More Than Nude nail polish 10 Cloudy Illusion

Catrice More Than Nude nail polish 10 Cloudy Illusion

Deze nagellak is beige en semi-transparant. Dus je krijgt wel iets kleur op je nagels. Een vriendin van mij droeg zo’n kleurtje op haar bruiloft. En Cloudy Illusion lijkt mij ook erg geschikt voor trouwnagels.

This beige polish is semi sheer. So it gives a slight wash of colour on the nails. A friend of mine wore a similar colour on her wedding day. And I think Cloudy Illysion is also very well suited for a wedding manicure.

Catrice More Than Nude nail polish 11 Shine Lavenderous!

Catrice More Than Nude nail polish 11 Shine Lavenderous!

Shine Lavenderous! is een lila basis met een sterke roze shimmer. Door de roze shimmer was het in het licht vaak meer roze en in de schaduw meer lila. Ik was in het flesje niet zo enthousiast, maar op de nagels vond ik het erg mooi!

Shine Lavenderous! has a lilac base and a strong pink shimmer. This shimmer made it seem rather pink in direct light and more lilac in shade. I wasn’t really impressed by this polish in the bottle, but loved in on my nails!

Catrice More Than Nude nail polish 12 Glowing Rose

Catrice More Than Nude nail polish 12 Glowing Rose

Deze kleur heeft een warme zalmroze basis met gouden shimmer. Van mij had de shimmer wat meer een fleck mogen zijn. Dus wat grover/groter. Dat had Glowing Rose echt op een indie geleken.

This polish has a warm salmony pink base with golden shimmer. I would have loved it if they had used a fleck instead of the shimmer. So a slightly bigger particle for the gold. That would have given Glowing Rose a real indie feel.

Catrice More Than Nude nail polish 13 To Be ContiNUDEd

Catrice More Than Nude nail polish 13 To Be ContiNUDEd

To Be ContiNUDEd zal prachtig staan bij een donkere huidskleur. Het is een soort rozige bruintint. Deze kleur was ook het meest dekkend in twee laagjes. Daarbij heeft een mooi blauwe shimmer voor net wat extra’s.

To Be ContiNUDEd will look gorgeous on deeper skin tones. It’s a colour I would describe as rosy brown. This colour gave also the most coverage in two coats. It had a beautiful blue shimmer for that something extra.

Mijn favoriet deze ronde is Shine Lavenderous, welke vond jij de mooiste?

My favorite this time is Shine Lavenderous, which one did you like best?

Stay safe, stay healthy!

Jackie