Nail art

Subtle pink spring nails

Vandaag heb ik subtiele roze lentenagels voor jullie.

Today I have subtle pink spring nails for you.

Gradient stamping, light pink spring nail art.
Pink spring nail art

Als basis gebruikte ik twee laagjes Catrice More than Nude 08 Shine Pink Like A … en een laagje Catrice x Kaviar gauche C04 Rose d’Or. Hierdoor kregen de nagels een roze gloed met ook klein beetje gouden shimmer. Alleen zie je er niets van op de foto. Daarna stempelde ik steeds dezelfde afbeelding in een gradient over de vingers. Eerst wit, dan lichtroze, dan middenroze en tot slot dieproze.

The base was created with two coats of Catrice More than Nude 08 Shine Pink Like A … and one coat of Catrice x Kaviar gauche C04 Rose d’Or. This gave the nails in the sunlight a pink glow with a bit of golden shimmer. It sadly didn’t show up in the pictures. Then I stamped the same image from light to dark. I started with white, then followed light and medium pink and I ended with dark pink.

Materials used: Catrice More than Nude 08 Shine Pink Like A ..., Catrice x Kaviar gauche C04 Rose d'Or, KADS stamping polish white, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss, Twinkled T stamping polish Tickled, Hit the bottle stamping polish Psycho Pink, KADS stamping plate Flower 051

Hier zie je wat ik allemaal heb gebruikt: Catrice More than Nude 08 Shine Pink Like A …, Catrice x Kaviar gauche C04 Rose d’Or, KADS stempellak wit, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss, Twinkled T stamping polish Tickled, Hit the bottle stamping polish Psycho Pink, KADS stempelplaat Flower 051.

Materials used: Catrice More than Nude 08 Shine Pink Like A …, Catrice x Kaviar gauche C04 Rose d’Or, KADS stamping polish white, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss, Twinkled T stamping polish Tickled, Hit the bottle stamping polish Psycho Pink, KADS stamping plate Flower 051.

Japanse sierkers / cherry blossom
Japanse sierkers / cherry blossom

Om ons op te vrolijken (Koningsdag is wederom een thuis-dag) een mooie foto van een Japanse sierkers. Helaas staat deze boom niet in mijn eigen tuin, maar toen ik er langs wandelde – toevallig met camera – heb ik er heel veel foto’s van gemaakt.

To raise our spirits, here’s a beautiful picture of cherry blossom. I would love a tree in my own garden, but there’s no room. So when I walked past one (and I had my camera on me) I took many pictures!

Stay safe, stay healthy!

Jackie