Nagellak swatches

Essence pretty fast nail polish

Ik heb vier kleurtjes gekocht van de essence pretty fast nail polish lijn. Ik vond het schattige kleine flesjes (5 ml) en was benieuwd of het echt zo snel zou zijn. De kleuren samen vormen ook een mooie skittle, dus zo laat ik ze vandaag ook zien.

I bought four colours from the essence pretty fast nail polish line. I liked the cute little bottles (5 ml / 0.16 fl.oz.) and wanted to try them if they really dry as fast. The colours together make en nice skittle, so that’s how I will be showing them today.

Skittle many using colours from the essence pretty fast nail polish line.
A skittle mani with essence pretty fast nail polish

Op mijn wijsvinger heb ik kleur 01 Quick’n Pink. Op mijn middelvinger 02 Blush rush. Op mijn ringvinger 03 Ready steady red. Op mijn pink 04 Cherry on the run. De namen zijn grappig en moeten benadrukken hoe snel ze wel niet drogen. Ter vergelijking had ik de reguliere witte nagellak (Wild White Ways) op mijn duim. Ik heb het niet getimed, maar de pretty fast nagellakken waren wel sneller droog. Maar echt super snel zou ik het ook weer niet noemen. Ik heb van alle kleuren twee laagjes aangebracht. Maar 03 Ready steady red had een extra laagje kunnen gebruiken. Terwijl 04 Cherry on the run eigenlijk al in 1 laag dekte. Ik droeg het drie dagen voordat ik mijn nagels weer opnieuw lakte en het zag er toen nog heel netjes uit. (base coat, twee lagen kleur, top coat)

On my pointer finger I have colour 01 Quick’n Pink. On my middle finger it’s 02 Blush rush. On my ring finger I have 03 Ready steady red. On my little finger it’s 04 Cherry on the run. The names are funny and supposedly emphasis that it’s really quick drying. For comparison I wore the regular white polish (wild white ways) on my thumb nail. I didn’t time it, but the pretty fast nail polishes were quicker in dry time. I just wouldn’t call it really fast. I wore from each colour two coats. But 03 Ready steady red would have benefitted from an extra coat. And 04 Cherry on the run had full coverage in one coat. I wore it for three days before I changed my nail polish and it held really good. (base coat, two colour coats, top coat)

Skittle mani using essence pretty fast nail polish in the colours 04 cherry on the run, 03 ready steady red, 02 blush rush and 01 quick'n pink.
Skittle mani with the cute bottles.

Nog een foto met de schattige flesjes.

One more picture with the cute bottles.

Stay safe, stay healthy!

Jackie