Nail art

Wit, grijs en roze

Deze keer bij When Colours Collide is het thema Wit, Grijs en Roze. Ik heb mij laten inspireren door een dekbedovertrekset. Dit is wat ik heb gemaakt.

This time with When Colours Collide the theme was White, Grey and Pink. I was inspired by a bed spread. This is what I made.

Stamped roses nail art in white, grey and pink.
Stamped roses nail art

Als basis gebruikte ik witte nagellak van Essence. Ik heb mijn vorige potje Wild White Ways nog niet op, maar was nieuwsgierig naar de versie in de Shine last & go uitvoering. Ik ben er heel blij mee. Twee makkelijk aan te brengen laagjes voor goede dekking. Erover heen stempelde ik rozen in roze en grijs. Ik had mij laten inspireren door een dekbed overtrekset, waarbij de rozen niet helemaal perfect zijn. Het lukte niet altijd, maar de meeste rozen zijn inderdaad niet perfect opgepakt. Ik had daarvoor ook een oude stempel gepakt die niet meer helemaal lekker werkt.

As base I used white nail polish by Essence. My bottle of the old formula is not yet finished, but I was too curious and tried the Shine last & go version of Wild White Ways. I’m really happy with the results. Two easy coats for full coverage. On top I stamped roses in pink and grey. I was inspired by a bed spread, where the roses were slightly imperfect. It didn’t go as planned on every nail, but most roses were indeed slightly imperfect. I used an old stamper for this, so I knew the roses wouldn’t be picked up perfectly.

Materials used: Essence shine last & go 33 Wild White Ways, Twinkled T stamping polish Tickled, maniology stamping polish storm cloud, Dashica stamping plate SdP-31
Materials used for nail art

Materials used: Essence shine last & go 33 Wild White Ways, Twinkled T stempellak Tickled, maniology stempellak storm cloud, Dashica stempelplaat SdP-31.

Materials used: Essence shine last & go 33 Wild White Ways, Twinkled T stamping polish Tickled, maniology stamping polish storm cloud, Dashica stamping plate SdP-31.

Stay safe, stay healthy!!!

Jackie